Tuorein sisältö

Jack Reacher 2 perustuu sarjan uusimpaan romaaniin

10.12.2013 klo 20.05 | Luettu: 3521 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toimintajännäri Jack Reacher: Tappajan jäljillä (Jack Reacher) perustui kirjailija Lee Childin Reacher-sarjan yhdeksänteen romaaniin One Shot. Välistä jää jälleen kahdeksan osaa, sillä elokuvan jatko-osa perustuu romaaniin Never Go Back, joka on sarjan kahdeksastoista ja samalla uusin romaani. Never Go Back julkaistiin tänä syksynä.

Tässä tarinassa Reacher, entinen sotilaspoliisi, palaa vanhaan tukikohtaansa tavatakseen naispuolisen upseerin. Nainen on yllättäen pidätetty. Reacheria itseään syytetään miehen pahoinpitelystä ja lapsen siittämisestä, eikä hän muista kumpaakaan tekoa tehneensä. Hän luonnollisesti päättää tutkia tapausta.

Kirjoittajia etsitään. Ensimmäisen Jack Reacherin tähti Tom Cruise ja ohjaaja Christopher McQuarrie kuvaavat seuraavaksi yhdessä viidennen Mission: Impossiblen. On mahdollista, että Cruise tai kenties he molemmat siirtyvät tämän jälkeen Jack Reacherin pariin. Cruisella on monia muitakin projekteja tulilla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska julkisti lisää... Jason Momoa tyrkyllä... >

Keskustelut (3 viestiä)

JMAk

10.12.2013 klo 22.01 5 tykkää tästä

Ensimmäinen pätkä ainakin oli yksi vuoden parhaista omasta mielestäni.
lainaa
-Z-

11.12.2013 klo 00.15

Jos on lukenut ainoankaan noista kirjoista, oli ensimmäinen leffa ihan karmivaa kuraa. Ei lähellekään samalla tasolla kirjojen kanssa ja leffanakin heikko. Toivottavasti eivät tee enää toista.
lainaa
Cruiser

11.12.2013 klo 01.47 2 tykkää tästä

Pitkään huhuttu Top Gun 2:han vahvistettiin pari päivää sitten studion toimesta ja se tullaan kuvaamaan vuoden 2014 aikana.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova