Tuorein sisältö

Marco Polo Netflixiin, Lilyhammer jatkuu

15.01.2014 klo 15.23 | Luettu: 3373 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixiin saapuu tämän vuoden lopulla yhdeksänosainen sarja Marco Polo. Luvassa on eeppisiä seikkailuja, dramaattista politiikkaa, mestarillista manipulointia, tuhoisaa sodankäyntiä ja vieläpä himokkuuttakin.

Tutkimusmatkailija Marco Polo tunnetaan matkastaan Kiinaan 1200-luvulla. Sarja kertoo tästä reissusta, joten himokkaat riehuvat juonittelijat lienevät pääasiassa Kiinan keisareita ja sen semmoisia aasialaisia.

Kuvaukset alkavat pian Malesiassa. Sarjaa ovat mukana tekemässä muun muassa parivaljakko Joachim Rønning & Espen Sandberg (Kon-Tiki, seuraava Pirates of the Caribbean), Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood) ja John Fusco (Nuoret sankarit, Hidalgo). Fusco on sarjan luoja.

Lähde: Coming Soon

Netflixin ensimmäinen alkuperäistuotanto Lilyhammer jatkuu kolmannelle kaudelle. Norjaan muuttavasta entisestä mafiososta kertova sarja on tehty hieman eri politiikalla kuin Netflixin uudet, yksinoikeuksina mainostetut sarjat. Ensimmäinen tuotantokausi on nähty kanavalla Yle Fem ja toinen kausi nähdään kanavalla tänä keväänä.

Lähde: Variety


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< American Idol -suosi... Partapunkero Don Pey... >

Keskustelut (2 viestiä)

Petri

15.01.2014 klo 17.02

Onko 2.kausi lillyhahammerista tullut jo Suomen netflix:iin?

Kiitän
lainaa
77777777777

15.01.2014 klo 21.01

Ei ole

Ole hyvä
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova