Tuorein sisältö

Batmanitön sarja värväsi Pingviinin ja muita

11.02.2014 klo 23.00 | Luettu: 2417 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neljä näyttelijää on liittynyt tulevaan tv-sarjaan Gotham, joka kertoo Batmanin kotikaupungin historiasta. Bruce Wayne on vasta teini, joten hän ei ryhdy Batmaniksi lähiaikoina.

Robin Lord Taylor (The Walking Dead) näyttelee Oswald Cobblepotia eli (tulevaa) Pingviiniä. Sarjassa Cobblepot on psykopaatti, joka palvelee gangsteria nimeltä Fish Mooney. Cobblepot kätkee vallanhimonsa ja sadistisuutensa kohteliaan käytöksen taakse.

Sean Pertwee (Camelot) näyttelee Alfred Pennyworthia eli Bruce Waynen hovimestaria ja huoltajaa. Hän on kovaksi keitetty entinen sotilas ja hyvin uskollinen Waynen perheelle.

Kuten jo aiemmin opimme, päähenkilöä eli poliisietsivä James Gordonia näyttelee Ben McKenzie (Southland).

Zabryna Guevara (Burn Notice) näyttelee Gordonin käytännönläheistä esimiestä kapteeni Esseniä. Erin Richards (Breaking In) näyttelee Gordonin mielitiettyä Barbara Keania, joka on lääkäri.

Taylor - Pertwee - Guevara - Richards

Lähde: TV Line

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuolema uhkaa punapa... Kate Winslet ja kome... >

Keskustelut (2 viestiä)

lolled

Rekisteröitynyt 13.02.2011

11.02.2014 klo 23.13 2 tykkää tästä

Melko huono esimerkki tuo The Walking Dead Robin Taylorin kohdalla kun näyttäytyi yhdessä jaksossa korkeintaan 10 minuuttia :D
lainaa
fsdajifsdaioj

12.02.2014 klo 12.05

lolled kirjoitti:
Melko huono esimerkki tuo The Walking Dead Robin Taylorin kohdalla kun näyttäytyi yhdessä jaksossa korkeintaan 10 minuuttia :D


Enkä usko että tässä sarjassa saa sen enempää aikaa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova