Tuorein sisältö

Ace Frehley heitti pois loistavan tulevaisuuden, toteaa KISSin Paul Stanley

04.03.2014 klo 06.34 | Luettu: 2970 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Guitar Worldin haastattelussa KISSin Paul Stanley on puhunut mm. ex-kitaristi Ace Frehleystä.

- KISSin uran alussa tunnelma oli maaginen. Me emme olleet virtuooseja mutta se ei ole rockissa tärkeintä. Ace ja minä olimme hyvä kitaristikaksikko. Mielestäni on melkeinpä rikollista, mitä Ace teki myöhemmin. Hän heitti hukkaan valtavan potentiaalin ja lahjakkuuden. Ace oli aluksi kuin komeetta. Hän paloi kirkkaana ja mahdollisuudet olivat kaikkeen - mutta tämä kaikki johti miestä myös väärälle tielle. Hän sotkeutui asioihin jotka vesittivät ja vähensivät voimaa - näin tuon komeetan himmenevän.

Stanley puhui myös ajasta 1980-luvulla, jolloin hän piti ainoana KISSin lippua liehumassa. Ace ja Peter Criss olivat lähdössä ja Gene Simmons puuhasteli muissa projekteissa. Tunsiko Stanley tuolloin olevansa yksin, pitämässä KISSiä pystyssä.

- Täysin. Se ei vain tuntunut siltä vaan olin aivan yksin. Ilman minua ei olisi enää ollut KISSiä. Partnerini teki outoja sivuprojekteja ja ei pelkästään ottanut aikaa omille projekteilleen mutta ei myöskään osallistunut KISSin toimintaan...rakastan mitä teen ja en halunnut sen loppuvan. Joten päätin itseni vuoksi pysytellä pinnalla. Jouduin kuitenkin edelleen jakamaan bändin toiminnasta tulevat tulot kahtia, kuin minulla olisi edelleen kaveri rinnallani...se hieman harmitti.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Haddaway ja Cheek Ra... Ruisrock julkisti li... >

Keskustelut (3 viestiä)

livetowin

04.03.2014 klo 10.32

Katkeraa katkeraa. No onneksi bändiä piti pystyssä kyvykkäin yksilö
lainaa
AsiatOikeillaNimillä

05.03.2014 klo 03.36

"Hän sotkeutui asioihin jotka vesittivät ja vähensivät voimaa"

Suomeksi: Narkkari
lainaa
TheOath

05.03.2014 klo 20.30

Entä sitten Gene Simmons? Nykyään kuin varjo ihmisestä. Sydämetön, ahne p*ska joka on jäänyt nykyajan junasta laiturille. Niin, ja "Unmasked" on hyvä levy.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova