Tuorein sisältö

Tv-sarja Gotham löysi Bruce Waynen ja Selina Kylen

05.03.2014 klo 21.30 | Luettu: 3308 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batman-saagan esiosa Gotham keskittyy komisario Gordoniin, mutta myös nuori Bruce Wayne on mukana.

Tv-sarjasta Kosketus (Touch) tuttu David Mazouz näyttelee Brucea. Hän on tällä hetkellä 13-vuotias. Pilottijakso kertoo miksi Brucesta lopulta tulee Batman, mutta sankariura on vielä pitkän matkan päässä.

14- tai 15-vuotias Camren Bicondova näyttelee Selina Kylea eli tulevaa Kissanaista. Bicondova on tanssiryhmän 8 Flavahz jäsen. Selina on tässä versiossa teini-ikäinen orpo ja taitava ja arvaamaton katuvaras.


Sarjan tunnetuin näyttelijä on Matrix-tähti Jada Pinkett Smith, joka näyttelee sadistista gangsteria. Southland-tähti Ben McKenzie näyttelee James Gordonia.

Lähde: HitFix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Human Centipede 3 -f... Traileri: ei bukkake... >

Keskustelut (2 viestiä)

Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

05.03.2014 klo 22.50 3 tykkää tästä

Tästä sarjasta tulee mitä suurinta paskaa. Joitain asioita ei vain kannata penkoa liikaa. Esim batmanin menneisyys on nyt ollut kivasti vähän silleen hämärän peitossa ja jokaisella on ollut ehkä vähän omanlaisensa kuva batmanista. Tosin itse en juuri ole sarjakuvia kauheasti lukenut että omat batmieskokemukset liittyy pitkälti leffoihin ja peleihin, mutta kuitenkin, nyt vaarana on se että batmiespennusta tehdään joku idiootti pösilö, enkä enää koskaan näe batmiestä samalla tavalla kuin ennen.
lainaa
Ärrrrrrsyttävää

05.03.2014 klo 23.20 2 tykkää tästä

Ärsyttää nää jenkki-TV-saippuaoopperat, joissa ei oo normaalin näköisiä ihmisiä, etenkään lapsia, ollenkaan. Kaikki on kuin jostain vaatekuvastosta.

Eiköhän tääkin sarja pilata jollain väkisin väännetyllä teinidraamalla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova