Tuorein sisältö

Samsungilta koko mallisto hybridi-digitelkkuja

11.06.2007 klo 22.19 | Luettu: 2638 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Televisiomarkkinoilla päivän sana tuntuvat olevan töllöttimet, joissa on sisäänrakennettuna sekä kaapeli- että antenniverkon digiviritin. Mainoksissa on jo pyörinyt Sonyn hybridimallia, ja nyt Samsung ilmoittaa kokonaisesta mallistosta.

Samsung R8
Samsung on noussut Pohjoismaiden myydyimmäksi taulutelevisiomerkiksi, ja haluaa olla mukana taistelemassa digiaikaan loppupäässä siirtyvien pennosista esittelemällä kaikkiaan viisi mallistoa, joissa on hybridivirittimet. LCD-puolella edullisin mallisto on S-sarja, jonka 40-tuumainen laite maksaa 1599 euroa. R-sarjassa sama koko on satasen kalliimpi, ja huipputason M-sarjassa hinta hyppää 2299 euroon. Tuolla rahalla onkin sitten jo tarjolla Full HD, eli 1920 x 1080 pikselin kuva, sekä Super Clear -paneeli kontrastisuhteella 15 000:1.

Plasmatelevision ystäville tarjotaan Q9- ja C9-mallistoja, joista 42-tuumaisen kuvan saa olohuoneeseensa 1699 ja 1499 euron hintaan. Erot ovat suodintekniikassa.

Näin kommenttina en malta olla toteamatta, että miksi vasta nyt? Omassa olohuoneessakin nököttää kallis TV, jossa olevalla antenniverkon virittimellä ei näin kaapelitaloudessa tee mitään, ja kuitenkin siitä tuli maksettua...

V2.fi | Mikko Heinonen
< Poison-tähti etsii r... Kelly Clarkson on hy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova