Tuorein sisältö

Kelly Clarkson on hyvin vihainen

12.06.2007 klo 12.33 | Luettu: 1712 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex Idols-tähti Kelly Clarkson on vihainen mimmi. Afterellen.comin haastiksessa Clarkson puhuu mm. arvostuksen puutteesta ja levy-yhtiöiden moraalin köyhyydestä;

-Olen myynyt yli 15 miljoonaa levyä, ja siitä huolimatta kukaan ei välitä mielipiteistäni. Olen 25-vuotias nuori nainen, siinä yksi syy ajatusteni ohittamiseen. Olen hyvä laulaja joten en varmaankaan voi samaan aikaan olla pätevä kirjoittaja. Nainen ei voi olla hyvä kahdessa eri asiassa. En menetä kuitenkaan hermojani asian vuoksi, se antaa minulle vain lisää potkua, toteaa Clarkson.

Kelly puhuu myös paluustaan Idols-lavalle. Hän esiintyi päättyneen American Idols-ohjelman hyväntekeväisyysjaksossa Idol Gives Back. Konsertissa hän lauloi Patty Griffinin viisun Up to the Mountain.

-Levy-yhtiöni halusi minun esittävän tuoreen sinkkuni Never Again. Mielestäni oman levyn markkinoiminen hyväntekeväisyyden varjolla on suorastaan törkeää. Ihmisiä kuolee nälkää ja minä väännän jotain kevyttä poppisbiisiä. Uskokaa pois, kaikki halusivat minun laulavan tuon sinkkubiisin. Olin yksin mielipiteeni kanssa. Eivätkö he kuule mitä puhuvat. Minun pitäisi AIDS:in varjolla myydä levyjä. Kieltäydyin kunniasta, kertoo Kelly Clarkson.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Samsungilta koko mal... Beastie Boysilta ins... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova