Tuorein sisältö

Pori Jazz ja piknik-kulttuuri kuuluvat yhä yhteen

09.05.2014 klo 09.46 | Luettu: 1828 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaikka omien juomaeväiden tuonti on kiellettyä, Pori Jazzille ominainen piknik-kulttuuri jatkuu Kirjurinluodon konserttipuistossa myös tulevana kesänä. Kirjurinluoto Arenan alueelle rakennetaan yhtenäinen anniskelualue, jolla konsertteja voi seurata vaikkapa viltillä istuen ja omista ruokaeväistä nauttien. Anniskelualue alkaa päälavan miksausteltalta ja jatkuu aina konserttialueen takareunaan.

Vilttien ja tuolien lisäksi voit tuoda myös omia ruokaeväitä. Anniskelualueelta voit seurueesi iloksi ostaa vaikka pullollisen viiniä.

Myös Pori Jazzin käyttöön palaavan Lokki-lavan läheisyyteen rakennetaan oma anniskelualue, joka tarjoaa sekä valmiita istuinryhmiä että mahdollisuuden omalla viltillä istuskeluun.

Kirjurinluodon suurin muutos on konserttien aiempaa pidempi kesto. Konsertit alkavat tuttuun tapaan iltapäivällä, mutta päättyvät vasta yöllä noin kello 1.30. Päälavan viimeiset artistit aloittavat noin kello 22 ja päättävät esiintymisensä viimeistään puoliltaöin. Tämän jälkeen Kirjurinluodon toiseksi suurimmalla lavalla nähdään päivittäin vielä yksi esiintyjä. Myöhäisillan keikoilla valoshow't tulevat tarjoamaan yleisölle myös uudenlaisen kokonaiselämyksen.

Lokkilavan jazzkonsertit painottuvat iltapäivään sekä alkuiltaan, ja ohjelma Lokkilavalla päättyy viimeistään kello 22.

Kesän 2014 pääkonserteissa nähdään kussakin 13 eri esiintyjää, jotka kaikki sisältyvät saman päivälipun hintaan. Kirjurinluotoon rakennetaan kaikkiaan neljä esiintymislavaa. Arenan isot lavat sijaitsevat aiemmista suunnitelmista poiketen vierekkäin eivätkä vastakkain.

Kirjurinluodon konserttialueen sisäänkäyntejä on kaksi. Pääsisäänkäynti sijaitsee Kirjurinluodontien varressa konserttialueen eteläpuolella (samassa paikassa kuin aiempina vuosina). Toinen sisäänkäynti on Pohjois-Porin puolelta tulevan Pormestarinsillan jälkeen. Ruuhkautumisen vuoksi yleisöä suositellaan käyttämään pääsisäänkäyntiä.

Molemmilla sisäänkäynneillä on turvatarkastus - alkoholijuomia eikä muitakaan nesteitä ei saa tuoda alueelle. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjen listalla.
Alueelle saa tuoda tyhjiä muovipulloja, jotka on mahdollista täyttää ilmaisissa vesipisteissä.

Kirjurinluodon konserttipuistosta voi halutessaan poistua ja palata takaisin kesken konsertin. Lipuntarkistuksen yhteydessä tämä toteutetaan rannekkeilla, jotka yleisö saa käteensä lipuntarkastuksen yhteydessä.

Järjestyksessään 49:s Pori Jazz -festivaali järjestetään 12.-20. heinäkuuta.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sota alkaa uudessa A... Kalajoen Juhannuksen... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Lörtti

09.05.2014 klo 15.19 1 tykkää tästä

Hah. "Anniskelualueelta voit seurueesi iloksi ostaa vaikka pullollisen viiniä.". Ja 5e Alkon pullon hinnaksi voidaankin lätkäistä sitten 40e.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova