Tuorein sisältö

Lisätietoja Matrix & Babylon 5 -tyyppien Netflix-sarjasta

26.06.2014 klo 14.00 | Luettu: 1050 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hannah, Kill Bill
Sense8 on Netflixiä varten tehtävä tieteissarja, josta vastaavat The Matrix -sisarukset Lana ja Andy Wachowski ja Babylon 5 -mies J. Michael Straczynski.

Straczynski on kuvaillut juonta uusin sanankääntein. Sarja seuraa kahdeksaa hahmoa, jotka elävät eri puolilla maailmaa. Traagisen kuolemantapauksen jälkeen heidän mieltensä välille muodostuu linkki. He voivat puhua toisilleen ja heillä on pääsy toistensa syvimpiinkin salaisuuksiin. Heidän on selvitettävä mitä on tapahtunut ja miksi, samalla kun mystinen organisaatio jahtaa heitä.

Näyttelijät on julkistettu. Kahdeksaa päähenkilöä tulkitsevat Brian J. Smith (Stargate Universe), Aml Ameen (The Butler), Doona Bae (Pilvikartasto), Miguel Silvestre (Matkarakastajat), Tena Desae (The Best Exotic Marigold Hotel), Max Riemelt (Die Welle), Jamie Clayton (Transform Me) ja Tuppence Middleton, joka esiintyy myös Wachowskien tulevassa filmissä Nouseva Jupiter.

Muihin näyttelijöihin lukeutuu mm. Daryl Hannah (Kill Bill, Splash). Tiimi on vahvasti kansainvälinen ja sarjaa myös kuvataan ympäri maailmaa: Yhdysvalloissa, Meksikossa, Iso-Britanniassa, Islannissa, Saksassa, Intiassa, Etelä-Koreassa ja Keniassa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Predator on "ke... Big Lebowskin Jesus ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

62806

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova