Tuorein sisältö

Uusi Predator on "kekseliäs jatko-osa"

26.06.2014 klo 12.55 | Luettu: 4672 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi Predator-elokuva julkistettiin äskettäin. Sitä kuvailtiin uudeksi aluksi tai uudeksi versioksi (englanninkielinen sana on "reboot").

Ohjaaja ja kirjoittaja Shane Black tarkentaa, että kyseessä on jatko-osa, tai ainakin hän ja toinen kirjoittaja Fred Dekker ajattelevat sitä jatko-osana. He pitävät Predator-mytologiaa rikkaana, eivätkä näe syytä aloittaa alusta.

He eivät ole "uusien versioiden" ystäviä, mutta "kekseliäät jatko-osat" ovat asia erikseen, joten sellaisen he yrittävät tehdä. He laajentavat mytologiaa. Sitä Black ei sano, kiinnostaako heitä vain ensimmäisen elokuvan vai myös jatko-osien mytologia.

Black & Dekker ovat kirjoittaneet yhdessä kulttiklassikon Kauhukopla (The Monster Squad), jonka Dekker ohjasi.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mitäpä jos kaikki vo... Lisätietoja Matrix &... >

Keskustelut (4 viestiä)

Silma

26.06.2014 klo 13.04

Älkää pls pilatko niitä leffoja!!
lainaa
seppö

26.06.2014 klo 13.54 1 tykkää tästä

Hyvä, että Dekker saa taas töitä! Lötköjen yö oli mahtava eikä ollut hänen vikansa, että Robocop 3 imi sitä itseänsä. Ainakaan kokonaan hänen vikansa....
lainaa
predatori

26.06.2014 klo 14.40 1 tykkää tästä

No hieman lohduttaa, ettei ole laimea reboot. Kunhan vielä pidetään se R ja meno olisi ensimmäisen tasolla, niin tässähän voitaisiin mennä aina kuuhun asti.
lainaa
sdfiofjdio

26.06.2014 klo 22.30

Tehdään Tomb Raiderit ja hehkutetaan miten tässä laajennetaan lorea eikä ketään tippaakaan kiinnosta että jo pelkkä ykkösen ohjekirja kumoaa rebootin uskottavuuden

Hyvä puoli viihteessä on se että jokainen voi luoda oman todellisuutensa ihan sama mitä nämä puvut höpöttävät. Halonkin lopetin mielessäni kolmosen loppuun ja nelonen on iloisesti unohtunut

Ja sitten on tietty Disney, joka varmasti omistaa tämänkin brändin tulevaisuudessa ja ilmoittaa että tämä ja tämä eivät enää kuulu kaanoniin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova