Tuorein sisältö

Christian Bale on Mooses: ensimmäinen traileri

09.07.2014 klo 11.30 | Luettu: 3293 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Loppuvuonna teattereihin jyrisee lisää Jumalan vihaa, kun Ridley Scottin ohjaus Exodus: Gods and Kings valmistuu. Moosesta näyttelee Christian Bale (jonka ohjaaja Darren Aronofsky alunperin tahtoi kevätleffan Noah päähenkilöksi).

Mitä on lupa odottaa Scottin uskonnolliselta spektaakkelilta? Vastaus riippuu siitä, onko vastaaja nähnyt elokuvan Kingdom of Heaven alkuperäisen version vai huomattavasti myönteisempää palautetta saaneen ohjaajan version. Scott tunnetaan tietenkin myös rakastetun Gladiaattorin ohjaajana.

Suomen ensi-ilta on 19. joulukuuta.

Jos alta löytyvä video ei toimi, kokeile katsoa traileri täällä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkitähden tuore l... Robin julkaisee syys... >

Keskustelut (2 viestiä)

pidennetty

09.07.2014 klo 14.29

Näyttää hyvältä. Niin ja KoH:ä nähty pidennetty versio ja on mielestäni 5/5, joten luotto on kova. Ja suosittelen sen katsomista. Pesee teatteri version mennen tullen, joka oli ehkä 3/5.

Robin Hood oli ihan ok, mutta tämä näyttää jo trailerin perusteella paremmalta, mutta katsotaan mitä sieltä tulee. Ja eiköhän Blu-Ray saa pidemmän version tuttuun tapaan...
lainaa
Milli

10.07.2014 klo 11.02

KoH pidennetty versio oli kyllä rautas tosin lyhyt versiokin kuuluu suosikkeihini, perusfiilis leffassa on mahtava sekä näytteljät sopii rooleihinsa täydellisesti.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova