Tuorein sisältö

Kylähullu Suomi katsoo Vares - Sheriffin tammikuussa

28.07.2014 klo 17.00 | Luettu: 3240 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Yhdeksäs Jussi Vares -elokuva Vares - Sheriffi saapuu teattereihin keskiviikkona 7.1.2015. Kuvaukset ovat käynnissä parhaillaan.

Pääosassa nähdään jälleen Antti Reini ja mukana ovat myös Jukka Puotila, Jukka-Pekka Palo, Karoliina Blackburn ja Jasper Pääkkönen.

Jos jostakin kumman syystä olet sitä mieltä, että koko elokuvasarja on kylähullujen tuotantoa, uusi ohjaaja Hannu Salonen vaikuttaa olevan kanssasi samoilla linjoilla.

Salonen on tähän mennessä työskennellyt ulkomailla ja ohjannut jakson tai useamman mm. sarjoihin Der Kriminalist ja Crossing Lines. Hänen mukaansa keskieurooppalaisessa systeemissä ei tutkita outoja sivupolkuja, joten hänestä on mukavaa palata kylähullujen Suomeen ja ohjata tyylitelty popcorn-jännäri, jossa on kirjailija Reijo Mäen kieli poskessa -huumoria.

Tarinan "Sheriffi" on salaperäinen alamaailman hahmo. Vares ajautuu lähelle häntä ja vaarallista herrakerhoa "Raatia" tutkiessaan murhia, jotka saattoivat olla osa rituaalia.

Kuva lehdistötiedotteesta

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joseph Fiennes on No... Kuuntele mutanttinin... >

Keskustelut (2 viestiä)

omaksi_parhaakseen

28.07.2014 klo 17.45

No ei tule yhtään yllätyksenä että Crossing Lines on parempi tasoisempi tuotos ja saanut paremman vastaanoton kun yksikään näistä nykyisistä Vares tuotoksista (toisaalta en menisi täysin suorasti vertailemaan tv-sarjaa ja liukuhihna tuotettua elokuva sarjaa). Salonen tuhlaa omaa talenttiaan näiden suomalaisten roska filmien kanssa, mutta on myös optimistessa näkökulmassa mahdollista tämän kaverin tuovan näihin oikeasti jotain katsottavan arvoista.
lainaa

28.07.2014 klo 17.48

näyttelijöitä ne on kaikki,vanhoja höperöitä ja kylä hulluja:D
lainaa

Kirjoita kommentti


184


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova