Tuorein sisältö

Jori Sjöroosin Magenta Skycode lopettaa toimintansa

30.07.2014 klo 11.01 | Luettu: 1014 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jori Sjöroosin johtama Magenta Skycode lopettaa toimintansa. Yhdeksän vuotta kestäneen taipaleensa aikana Magenta Skycode julkaisi kaksi albumia ja kaksi EP:tä sekä teki lukuisia keikkoja kotimaassa ja ulkomailla. Viimeiseksi julkaisuksi jäänyt We Will Be Warm -EP julkaistiin rajoitetun painoksen vinyylinä ja diginä viime vuoden elokuussa Eeva ja Jori Sjöroosin hääpäivänä.

- Miksi haudata itselle poikkeuksellisen tärkeä asia - vaikea analysoida, helppo tuntea.

- Haluan kunnon jäähyväisjuhlat. Aiemmat yhtyeeni ovat vain lakanneet olemasta ja tällä kertaa minä, yhtye ja Tomppa (Solina Records) haluamme jättää arvokkaat hyvästit Magenta Skycodelle. Soitamme ennen vuodenvaihdetta Turussa jossain viimeisen kerran ja juhlimme hartaasti kuulijoidemme, entisten jäsentemme, ystäviemme ja perheidemme kanssa, toteaa Jori Sjöroos.

Melkein kymmenen vuotta kestäneen toimintansa aikana Magenta Skycode on saavuttanut suomalaiselle indie-bändille poikkeuksellista menestystä. Bändi on noteerattu Emma-palkinnolla sekä Nordic Music Prize –ehdokkuudella ja Jori Sjöroos on palkittu "Vuoden tuottaja" -Emma-pystillä ja Teosto-palkinnolla.

Magenta Skycode soittaa Flow Festivalilla perjantaina 8.8. (Lumia Blue Tentissä, kello 18.00).
V2.fi | J.A. Kaunisto
< KISS-miesten välinen... Turtlesit hyppäävät ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


983


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova