Tuorein sisältö

Pohjois-Korean johtajan salamurhasta kertovaa komediaa sensuroidaan?

13.08.2014 klo 20.30 | Luettu: 2173 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Komediassa The Interview amerikkalainen tv-juontaja yrittää salamurhata Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin. Pohjois-Korean viralliset ja puoliviralliset edustajat ovat paheksuneet asiaa, vaikka toisaalta puolivirallinen äänitorvi totesi, että Jong-un todennäköisesti katsoo elokuvan.

Sivuston Hollywood Reporter mukaan leffastudio Sony jänistää ja tekee elokuvaan muutoksia.

Ensimmäinen muutos ei merkitse mitään useimmille katsojille. Tuhansia elokuvassa nähtäviä nappeja muokataan digitaalisesti, koska kuvaustilanteessa käytetyt napit ovat samanlaisia kuin Pohjois-Korean johtajien kunniaksi tehdyt napit. Näiden nappien käyttö suututtaisi pohjoiskorealaiset.

Toinen potentiaalinen muutos on iso juonipaljastus.

Todetaan tässä välissä, että ensi-ilta siirrettiin lokakuulta joulukuulle, joten tapahtuipa kulissien takana mitä tahansa, tuotanto tarvitsee hieman lisäaikaa. Juonipaljastus löytyy seuraavasta kappaleesta.

Kim Jong-unin kasvojen on määrä sulaa hidastetusti. Sony harkitsee, pitäisikö kohtaus poistaa kokonaan. Näistä asioista ei tietenkään tarjota virallista tietoa, ja jotkut lähteet väittävät, että tekijät yksinkertaisesti miettivät, onko kyseinen kohtaus tarpeeksi hauska.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vesimies-elokuva on ... Tom Hiddlestonista t... >

Keskustelut (2 viestiä)

Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

14.08.2014 klo 11.33

Ihmisen naaman sulaminen, oli sitten kyseessä Kim Jong-Un tai kuka tahansa niin ei ole mielestäni hauskaa. En ainakaan nauranut kun Indyssä sen natsiherran naama suli niin en nauranut. EI ollut hauskaa :/
lainaa
saidjpfsdafij

14.08.2014 klo 14.28 1 tykkää tästä

Jos Obamasta tehtäis samanlainen niin jenkit olisivat ohjukset tanassa rajojen sisällä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova