Tuorein sisältö

Myytinmurtajat tipautti puolet juontajistaan

22.08.2014 klo 08.52 | Luettu: 14410 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Eilen päättyi Yhdysvalloissa Myytinmurtajien (MythBusters) uusin tuotantokausi. Sen lopuksi julkistettiin sarjan Facebookissa tieto, joka varmasti yllättää sarjan ystäviä: "rakennustiimi" eli Tory Belleci, Kari Byron ja Grant Imahara jättävät sarjan. Alkuperäiset juontajat Jamie Hyneman ja Adam Savage jatkavat ensi kaudella kahdestaan.



Sekä Belleci, Byron että Imahara ovat luonnollisesti jo mukana monissa muissa tuotannoissa. Suomessa Myytinmurtajia esittävät MTV-konsernin kanavat ja maksukanava Discovery Channel.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Mokoma studiosta syy... AC/DC-rumpali lupaa ... >

Keskustelut (9 viestiä)

höh

22.08.2014 klo 10.25 9 tykkää tästä

Nooooooooooooooooooooooooo!
lainaa
Työmies

22.08.2014 klo 11.44 13 tykkää tästä

Jee! Nyt tuota voisikin alkaa taas seurata. Pitkän aikaa koko rakennustiimin funktio on ollut vain erilaisten "myyttien" varjolla räjäyttää jotain ja huutaa awesomea ja kohkata.
lainaa
_Silma

22.08.2014 klo 12.06 6 tykkää tästä

Hyvä, että nuo lähti.
lainaa
Lillukka

22.08.2014 klo 12.12 4 tykkää tästä

Hyvä että lähti. Ehkä tuota voisi jälleen alkaa seuraamaan.
lainaa
dsjpifsdji

22.08.2014 klo 13.59 1 tykkää tästä

Tipautti vai lähti? Ja näinhän se homma alkoikin. Vähän tulee kyllä mieleen että ollaanko tosiaan menossa loppua kohti ja nyt aletaan säästämään kuluissa ennen kuin vedetään töpseli seinästä
lainaa
hohhoijakkaa

22.08.2014 klo 21.10

Eiköhän ne myytit ole jo nähty, paljon kuivempi ohejlma alkuaikoina kun Jamie ja Adam olivat kahdestaan, mutta toisaalta se "three stoogies" kolmikkokin on alkanut ottaa päähän .. Kari Byron oli jo jossain muussa ohjelmassa ihmettelemässä lentolatteita, tutkassa näkymätöntä konetta, Area 51:llä, joten hänellä ainakin on vastaavia töitä tiedossa jatkossa, Tory ja Grant lähtevät varmaan kuulonhuoltoliitoon asioimaan.
lainaa
Molly

22.08.2014 klo 22.40

Imahara on "näytellyt" mm. tuossa https://www.youtube.com/user/StarTrekContinues
lainaa
Tapsatheman

16.04.2015 klo 00.37 1 tykkää tästä

Hyvä jos lähtevät, typeriä tyyppejä, se nainenkin vain irvistelee, ei niillä ole mitään intoa asioihin, itteensä vaan esittelee. Tänäänkin tuli joku toisen auton yli hyppy ja lopulta rakensivat hyppyrin eteen - no totta helvetissä se lensi sitten yli - ihan sama mitä siinä olis edessä. Ja sitten oltiin niin hyviä olevinaan. Miks helvetissä ne otettiinkaan siihen söhläämään, jätkätkin varmaan jotain narkkareita kun silmät seisoo niin pelokkaasti. Adam ja Jamie on OK
lainaa
nothanks

20.04.2018 klo 22.08

Ei tätä tarvitse enää katsoa ollenkaan, kun adam ja jamiekin lähtivät pois. Minusta tuota Kari Byronia oli kiva katsella ja sen takia jaksoi uusintojakin katsoa, myyteillä nyt ei niin väliä.

Aika tylsää touhua oli tuo adamin ja jamien kahdestaan tekemät viimeiset kaudetkin, ja ei heillä ollut muutenkaan uutisten mukaan mitkään kovinkaan lämpimät välit keskenään. Adam Savage sanoi jossain haastattelussa, että ei aio enää työskennellä jamie hynemanin kanssa.

Nykyiset "myytinmurtajat", eli brian ja jon ovat niin roskaa, että minuutin katselu noiden tuohuja riitti, ettei tarvitse enää seurata ohjelmaa. Ihan samaa roskaa kuin nykyinen Top Gear.

Sarja olisi pitänyt lopettaa silloin kun adam ja jamie lopettivat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova