Tuorein sisältö

Myytinmurtajat-porukalta uusi Netflix-sarja

05.09.2016 klo 20.51 | Luettu: 7472 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix on tilannut tosi-tv-sarjan nimeltä White Rabbit Project. Joulukuussa alkavassa sarjassa "sukelletaan kaninkoloon", eli tutkitaan outoja ja ihmeellisiä tapahtumia, olipa kyse populäärikulttuurista, tieteestä tai historiasta. Vankilapaot, ryöstöt, hullut historialliset aseet ja "supervoimateknologia" ovat mainittuja aiheita.

Sarjassa esiintyvät Kari Byron, Tory Belleci ja Grant Imahara, jotka ovat tehneet vastaavia tutkimuksia Myytinmurtajissa (MythBusters). Kussakin jaksossa kolmikko uppoutuu aiheeseen tekemällä testejä ja rakentamalla asioita.

Kulissien takana häärivät myös tuottajat John Luscombe (Myytinmurtajat), Ryan Senter (Top Gear USA) ja Martyn Ives (Taboo).


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aikaluuppi hämmentää... Klamydia kiusaamisen... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.09.2016 klo 21.01 7 tykkää tästä

Oho. Pitkästä aikaa jotain, mitä voisi katsoa. En ole koukuttunut mihinkään näihin fiktiosarjoihin, mutta Myyttärit tuli katsottua kaikki.
lainaa
vpniepqjrf

05.09.2016 klo 21.23 4 tykkää tästä

No ilmeisesti näille jäi sitten vielä paloa aiheeseen. Adam ja Jamiehan olivat ihan sarvi otsassa viimeisissä osissa "ei jaksa enää"

Kiva silti että on tismalleen sama jengi mukana. Vältetään Frendien ja muiden tapainen katastrofi kun kaikki lähtevät soolouralle ja eihän siitä mitään tullut
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

05.09.2016 klo 21.40 3 tykkää tästä

Mielenkiintoista on nähdä, että mikä se tulokulma tässä on. MB meni tosiaan vimppakaudella jo niin iteratiiviseksi prosessiksi, ettei sitä samaa voi ainakaan suoraan jatkaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova