Tuorein sisältö

Jason Bourne suunnittelee paluuta - nyt jopa oikeasti?

17.09.2014 klo 10.58 | Luettu: 3985 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mikäli neuvottelut sujuvat silkkisesti, Matt Damon palaa näyttelemään Jason Bournea neljättä kertaa. Myös sarjan kakkos- ja kolmososien ohjaaja Paul Greengrass neuvottelee paluusta.

Damon on usein todennut, ettei hän jatka ilman Greengrassia. Molemmat herrat ovat tuumineet, että Bournen tarina on todennäköisesti jo kerrottu, joten uutta elokuvaa voidaan pitää yllätyksenä, vaikka sellainen on liikkunut huhuissa tämän tuosta. Neuvottelujen väitettiin olevan käynnissä viimeksi vuosi sitten, mutta vasta nyt asiasta uutisoivat myös arvostetuimmat leffasivustot.

Elokuva saattaa valmistua jo kesäksi 2016. Kyseiselle kesälle on ajoitettu Medusan perinnön (The Bourne Legacy) suora jatko-osa, mutta Damonin paluu mahdollisesti siirtää sen kauemmas tulevaisuuteen. Medusan perintö on "bourneton Bourne-elokuva", eli Bourne-universumiin sijoittuva toimintajännäri, jossa nähdään Bournen sijasta Jeremy Rennerin näyttelemä samantapainen sankari.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viikate solmi jatkod... King Kong -esiosaan ... >

Keskustelut (2 viestiä)

jopdsjp

17.09.2014 klo 21.36 1 tykkää tästä

Vittu pysy enää perässä ensin ajattelin että Medusan perintö oli se kolmas leffa mutta sehän olikin sinetti. On kyllä kivan sekavaa taas eikä englanniksi helpota yhtään

Sinetti ja ultimatumkin ovat niin lopullisen kuuloisia nimiä että mitä keksivät seuraavaan. Armageddon?
lainaa
Veteraani

18.09.2014 klo 09.38

jopdsjp kirjoitti:
Sinetti ja ultimatumkin ovat niin lopullisen kuuloisia nimiä että mitä keksivät seuraavaan. Armageddon?

"Ultimatum" kyllä tarkoittaa uhkavaatimusta joten äärimmäisen kuuloisesta nimestään huolimatta siinä ei varsinaisesti ole mitään lopullista.

Medusan sinetti puolestaan on Ludlumin kirjojen erään suomennoksen nimi, eikä ole sarjassa ensimmäinen eikä viimeinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova