Tuorein sisältö

Uusi Saw tulossa alkuperäiseltä porukalta

17.10.2014 klo 16.46 | Luettu: 5239 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensimmäisen Saw-elokuvan ohjaaja James Wan jatkoi tuottajana sarjan parissa. Käsikirjoittaja Leigh Whannell teki samoin ja oli mukana kynäilemässä ensimmäisiä jatko-osia. Periaatteessa he kuitenkin ottivat sarjaan etäisyyttä.

Muiden tuottajien mukaan poikia pelotti, että heidät tullaan muistamaan Saw-miehinä. Tätä nykyä Wan ja Whannell ovat luoneet myös menestyneen Riivattu-sarjan (Insidious). Wan on ohjannut hittielokuvan Kirottu (The Conjuring) ja parhaillaan hän viimeistelee eri lajityypin elokuvaa Fast & Furious 7.

Wan & Whannell ovat valmiita palaamaan Saw-sarjan pariin tavalla tai toisella. Sitä ei ole päätetty, onko kahdeksas elokuva jatko-osa, uusi versio vai jotakin siltä väliltä.

Tuottajakumppanien mukaan Wanin & Whannellin kädenjälki tulee ehdottomasti näkymään uudessa elokuvassa. Kun Wanilta itseltään kysyttiin, aikooko hän ohjata, hän vastasi, että hän on ajatellut asiaa, mutta kukapa tietää.

Ensimmäinen Saw palaa teattereihin Yhdysvalloissa muun muassa siksi, että tuottajat uskovat saavansa aikaan jotakin uutta lähitulevaisuudessa. Virallinen syy on se, että sarja on täyttänyt 10 vuotta.Lähde: Shock Till You Drop

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oasis-tähti edelleen... Ghost in the Shell -... >

Keskustelut (3 viestiä)

sdfjiopjisf

17.10.2014 klo 17.28 7 tykkää tästä

Saw on niin nähty. Kun puhutaankin uudesta Sawista niin mielessä on ihan helppo kuvitella mitä taas tapahtuu
lainaa
Downwardspiral

20.10.2014 klo 07.34

Kaikki on niin vitun nähty. Mikään ei ole leffalippuhinnan arvoista. Call me crazy, mutta katon mielummin Popcorn Time:sta kotisohvalla Hollywood hötöt. Tuskin edes downloadauksen arvoisia.
lainaa
Jaa

24.07.2017 klo 01.16

Jaa...
Omia rahojaan käyttivät tuohonkin roskaan...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova