Tuorein sisältö

Jigsaw tahtoo yhä pelata peliä ruhollasi: tältä näyttää Saw 8

20.07.2017 klo 23.30 | Luettu: 6051 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Syksyllä valmistuva Jigsaw on kahdeksas Saw-elokuva. Sarja jaksoi pitää taukoa seitsemän vuotta. Uusi osa tahtoo teattereihin myös heidät, jotka ovat nähneet vain osan tai pari, mutta miten se onnistuu, kun koomisen monimutkainen mytologia on yksi sarjan jujuista? Ensimmäinen traileri vaikuttaa asialliselta kompromissilta. Jigsaw on yhä kuollut. Hänen tunnettuja oppipoikiaan ei mainita, mutta heidän olemassaoloaan ei kielletäkään. Trailerissa nähdään otos palapelin palasten muotoisista ihonkappaleista, joten leffa jopa kunnioittaa yksityiskohtaa, joka on ollut vähällä unohtua aiemmin, kun suunnitelmat ovat eläneet.

Ohjauksesta vastaavat Spierigin veljekset, jotka ovat aiempia jannuja kokeneempia: heidän töitään ovat Undead, Daybreakers ja Predestination. Veljesten mukaan he panostavat hauskuuteen enemmän kuin säälimättömyyteen, mutta elokuva on yhä hyvin verinen ja mysteeri on mutkikas.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ben Stiller tähdittä... RIP Linkin Parkin Ch... >

Keskustelut (3 viestiä)

Dreakki

21.07.2017 klo 08.08 4 tykkää tästä

Saw, jossa on panostettu hauskuuteen? Nyt jumalauta! >_
lainaa
tpidjbpedth

21.07.2017 klo 19.37 1 tykkää tästä

Kaikki hyvät kauhuleffat ovat täyttä camppia on sitten Perjantai, Freddy, Chucky tai Scream.

Sawin kohdalla ekat pari osaa saattoi laskea enemmänkin trilleriksi. Sen jälkeen humahdettiinkiin campin kauhun puolelle joten jos jatkavat sitä niin ei tässä mitään ainakaan voi enää menettää verrattuna pariin edelliseen.

Ero siis lähinnä se että ekat pari Sawia voi laskea oikeasti taiteeksi jonkun Uhrilampaiden, Menetetyn maan tai Basic Instinctin kuolemattomaan joukkoon. Nää loput on sellaisia "höhö mikä verinen kuolema hassua" kuin esim Jasoninkin toilailut ovat, ei huonoa roskaa muttei kyllä mitään "Vau tämä inspiroi ikuisesti" kamaakaan

Voi vaan ajatella että missä oltaisiin jos Hohtoa tai Kuudetta aistia olisi tehty 9 osaa. Ei hyvä. Ei voi Sawiltakaan odottaa sen enempää.
lainaa
Jaa

24.07.2017 klo 01.09

Dreakki kirjoitti:
Saw, jossa on panostettu hauskuuteen? Nyt jumalauta! >_
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova