Tuorein sisältö

Susimies saapuu hirviöuniversumiin

13.11.2014 klo 18.18 | Luettu: 3114 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Universal-studion hirviöuniversumi-projekti on värvännyt mukaan kirjoittajat Aaron Guzikowski (Vangitut), Noah Hawley (tv-sarja Fargo) ja Ed Solomon (Men in Black). Elokuvasarjaa kaavailevat myös Chris Morgan (Fast & Furious 3-7) ja Alex Kurtzman (Star Trek 1-2).

Guzikowski on kiinnitetty uuden The Wolfman -elokuvan tärkeimmäksi kirjoittajaksi. Tiimi työskentelee jossain määrin yhdessä, joten hän tulee saamaan apua mainituilta kollegoilta.

Hirviöuniversumin ensimmäinen elokuva on The Mummy, joka valmistuu kesällä 2016. Dracula Untold saattaa kuulua samaan jatkumoon, mutta tämä ei alunperin ollut suunnitelmana ja tiedot ovat epäselviä.

Vuonna 2017 valmistuu yksi elokuva. Se saattaa olla The Wolfman, mutta asiaa ei ole virallistettu.

Tekijät ovat aiemmin todenneet, että he yrittävät tehdä hyviä itsenäisiä elokuvia ennen kuin puheeksi otetaan hirviöiden yhteinen elokuva.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lue Transformers-haa... Adam Sandler kävelee... >

Keskustelut (1 viestiä)

ijfsdioj

13.11.2014 klo 21.48 1 tykkää tästä

Mitä tästäkin tulee. Mielessäni haluan kuvitella että saadaan kunnon keskiaika/viktoriaaninen lontoo -meininkiä, mutta jotenkin näyttää että tästä halutaan tehdä joku hirviöiden Avengers aka Herrasmiesliiga eli hirveää räminää ja erikoistehosteita
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova