Tuorein sisältö

Tietosanakirjasta tehdään elokuvauniversumi - ainakin tavallaan

01.02.2018 klo 17.18 | Luettu: 2400 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun Paramount Picturesin kehittelemä Ology-elokuvauniversumi pääsee vauhtiin. Leffat perustuvat fiktiivisiin, lyhyisiin ja kuvitettuihin tietosanakirjoihin, joita kirjailija Dugald Steer ja kollegat ovat väsänneet jo 14. Ensimmäinen oli Dragonology: The Complete Book of Dragons.

Yksi leffa voi kertoa lohikäärmeistä, toinen muinaisesta Egyptistä, kolmas velhoista, neljäs merirosvoista, viides kreikkalaisesta mytologiasta, kuudes hirviöistä, seitsemäs vakoojista, kahdeksas kapteeni Nemosta, yhdeksäs vampyyreistä, kymmenes avaruusolennoista, yhdestoista taikureista, kahdestoista dinosauruksista, kolmastoista tyrmistä, neljästoista ritareista ja viidestoista Putte Possun nimipäivistä.

Tarkoitus on, että tarinoita yhdistää järjestö, joka tutkii kaikkea outoa ja yliluonnollista. Uuden The Mummyn aloittama Dark Universe toimii (tai toimi) samoin.

Kirjoittajien komitea on palkattu: mukana on lukuisia Marvel-elokuvien rustaajia ja pari tuoreempaa kykyä, joiden ensimmäiset isot elokuvat valmistuvat lähitulevaisuudessa (Bumblebee, Barbie). Tiimiä johtaa ja yhden elokuvan kirjoittaa Akiva Goldsman, joka on ollut osa myös Transformers-komiteaa ja muita suurprojekteja (mm. Musta torni ja Batman & Robin).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilman Spaceyta päätt... Jussi-ehdokkuudet on... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova