Tuorein sisältö

Kolmetoistavuotiaiden The Expendables oli "kammottava virhearviointi"

24.11.2014 klo 12.17 | Luettu: 3792 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sylvester Stallonen mukaan seuraavan The Expendables -elokuvan ikärajan on oltava korkea "ehdottoman yksiselitteisesti". Laajemman yleisön tavoittelu matalalla ikärajalla oli "kammottava virhearviointi kaikilta asianomaisilta". Stallone on varma, ettei näin enää käy.

Stallone myöntää, että on hankala uskoa, että kaikki sankarit selviävät aina hengissä. Hän kuitenkin uskoo, että jos yleisö kiintyy sankareihin, kuolemat saattavat jättää yleisön synkkiin tunnelmiin. Hän pitää ristiriitaa ongelmana. Asiat saattavat muuttua seuraavassa osassa.

Stallone mainitsee miettineensä, olisiko mahdollista, että Expendables-ryhmä seikkailee mukavuusalueensa ulkopuolella. Kolmannen osan ohjaaja Patrick Hughes on vitsaillut aikamatkustuksesta toisen maailmansodan päiviin. Stallone ei menisi aivan näin pitkälle.

The Expendables 3:n budjetin suuruudesta liikkuu ristiriitaisia tietoja, mutta on mahdollista, että elokuva tienasi omansa takaisin teatterikierroksella, vaikka se floppasikin surkeasti Yhdysvalloissa. Myös muualla se tienasi vähemmän kuin osa 2. Pettyneet fanit saattavat olla osasyy, mutta leffan vuotaminen nettiin etukäteen vaikutti asioihin myös.

Lähde: Crave Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janna ylsi kultakant... Nelipäiväiseksi laaj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova