Tuorein sisältö

Nelipäiväiseksi laajeneva Provinssirock julkisti ensimmäiset nimet

24.11.2014 klo 13.14 | Luettu: 2180 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Seinäjoen Provinssirockin ensimmäiset kiinnitykset ovat maailman suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Muse sekä EDM-supertähti Calvin Harris.

Samalla Provinssirock laajenee nelipäiväiseksi tapahtumaksi.

Provinssi julkistaa lisää ohjelmistoa tällä viikolla jokaisena arkipäivänä aina kello 10.00. Uudet kiinnitykset kerrotaan ensimmäisenä Provinssin sosiaalisen median kanavissa.

- Ensi kesän Provinssista tehdään 2010-luvulle päivitettyä aitoa ja alkuperäistä festivaaliseikkailua, mikä tulee näkymään nimekkään esiintyjäkaartin ohella entistä monipuolisempana ja laadukkaampana kokonaiselämyksenä niin taiteellisen ohjelmiston, aluesuunnittelun kuin palveluelementtienkin kautta. Siirtyminen neljän päivän pituuteen ensimmäistä kertaa Provinssin historiassa antaa meille tilaa osoittaa monimuotoisuutemme täydessä mitassaan. Haluamme yllättää, herättää ja tarjota vaihtoehtoja. Lähtökohdat kaikkien aikojen Provinssille ovat käsissämme, toteaa festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Rajoitettu erä Provinssin neljän päivän lippuja on nyt myynnissä esimerkiksi Tiketissä ja Lippupisteessä erikoishintaan 135 euroa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kolmetoistavuotiaide... Katniss Everdeen men... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova