Tuorein sisältö

Sunrise Avenue kerää ulkomailta jalometallia ja kunniaa

15.01.2008 klo 12.38 | Luettu: 1062 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sunrise Avenue vastaanottaa Cannesissa sunnuntaina 27.1.2008 yhtyeelle myönnetyn European Border Breakers –palkinnon. Tänä vuotta viidettä kertaa jaettavat palkinnot myönnetään artisteille, joiden debyyttialbumit ovat saavuttaneet korkeimmat myyntiluvut Euroopan Unionin alueella, oman kotimaansa ulkopuolella. Sunrise Avenuen albumi On the Way to Wonderland on myynyt lähes 200 000 kappaletta pelkästään Saksassa. Aikaisemmin palkinnon ovat voittaneet mm. Redrama, José González ja Katie Melua. Sunrise Avenue myös esiintyy palkintogaalassa.

Sunrise Avenuen debyyttilevy on myynyt platinaa Suomessa ja kultaa Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja nyt myös Kreikassa. Hittisingle Fairytale Gone Bad oli kesän 2007 aikana Kreikan soitetuimpia kappaleita radioissa ja sen myötä albumi on myynyt nyt kultalevyyn ansioittavan määrän.

Saksassa yhtye nauttii lähes hysterian omaista suosiota. Saksan viime vuoden soitetuimpien radiokappaleiden top100 -listalta löytyy peräti kolme Sunrise Avenuen kappaletta. Korkeimmalle nousi luonnollisesti Fairytale Gone Bad, joka sai toiseksi eniten soittoaikaa Saksan radioissa. Forever Yours löytyy listan sijalta 55 ja tuorein single Heal Me sijalta 87.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Snoop Dogg ja David ... Cleaning Women säest... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova