Tuorein sisältö

Lauri Tähkä jahtaa Emmaa

15.01.2008 klo 14.35 | Luettu: 2265 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry jakaa vuoden 2007 Emma-palkinnot Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 8.3.2008 järjestettävässä Emma-gaalassa. Gaala on myös tällä kertaa jaettu kahteen osioon. TV2 televisioi yleisötilaisuuden kello 19.10 - 21.10 ja lähettää ensimmäisen osan palkintojenjaon koosteena suorassa lähetyksessä. YleX radioi molemmat tilaisuudet samanaikaisesti.

Lauri Tähkä nappasi eniten ehdokkuuksia, peräti 6 kappaletta. Lauri Tähkä & Elonkerjuu on ehdolla vuoden yhtyeeksi, häjy-kokoonpanon levy Tuhannen Riemua parhaaksi albumiksi ja vuoden pop-albumiksi sekä Pauhaava Sydän vuoden biisiksi. Lisäksi yhtye kamppailee yleisö-Emmasta ja Kerjuuvuodet 2000-2007-dvd on mukana omassa sarjassaan. Myös Tähkän levyn tuottaja Riku Mattila on ehdolla parhaaksi tuottajaksi.

Viisi Emma-ehdokkuutta saivat Anna Abreu, Apulanta ja Nightwish. Kolmeen Emma-ehdokkuuteen pääsivät Ari Koivunen, Jenni Vartiainen, Apocalyptica, Sturm Und Drang ja Samuli Edelmann.

Naisartistin patsasta hamuavat Anna Abreu, Irina, Johanna Kurkela ja Jonna Tervomaa. Miessolistin pystiä kärkkyvät Ari Koivunen, Samuli Edelmann, Tuomo Prättälä ja Vesa-Matti Loiri.

Vuoden yhtye 2007 -ehdokkaat ovat: Apocalyptica, Apulanta, Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä Nightwish.

Parhaan albumin Emmasta kilpailevat Nightwishin Dark Passion Play, Apulannan Eikä Vielä Ole Edes Ilta, Melkein Vieraissa - Tribuutti Leevi & The Leavingsille, Eppu Normaalin Syvään Päähän, Lauri Tähkä & Elonkerjuun Tuhannen Riemua ja Samuli Edelmannin Virsiä.

Lähde Ifpi, Kaleva.fi







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Cleaning Women säest... 5 minuuttia mirristä... >

Keskustelut (1 viestiä)

beow

15.01.2008 klo 22.06

Soittakaa poliisit!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova