Tuorein sisältö

Lemin metallimiehet urakoivat Provinssissa

02.12.2014 klo 12.00 | Luettu: 1001 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lemin metallisuosikki Stam1na varmistaa olevansa mahdollisimman monen fanin kuunneltavissa tulevan kesän Provinssissa - bändi esiintyy festivaalin jokaisena neljänä päivänä soittaen neljä albumikokonaisuutta. Yhtään Stam1na-biisiä ei kuulla Provinssi-viikonlopun aikana useammin kuin kerran!

Provinssissa kuullaan Stam1nan albumit "Stam1na" (2005), "Uudet kymmenen käskyä" (2006), "Viimeinen Atlantis" (2010) ja "SLK" (2014).

Keikkapaikat festivaalialueella on valittu bändin uran kehityskaaren mukaisesti, joten Stam1nan nimetöntä esikoislevyä juhlistetaan Provinssin pikkulavalla, ja yhtyeen suosion kasvun myötä siirrytään vähitellen kohti päälavaa. Albumit soitetaan alusta loppuun alkuperäisessä biisijärjestyksessä ja encoreina soitetaan valikoituja kappaleita yhtyeen muilta levyiltä.

Provinssin leirintäalueelle rakennetaan erillinen Camp Stam1na, jossa järjestetään pitkin festivaaliviikkoa Stam1na-aiheisia kilpailuja, fanitapaamisia ja muita aktiviteetteja. Stam1nan 4 päivää -paketin ostaneet henkilöt saavat myös bändin logolla koristellun festivaalirannekkeen.

Provinssin liput myyvät vauhdilla - "early bird" -liput loppuivat jo kesken. Nyt Tiketissä ja Lippupisteessä on myynnissä Provinssin neljän päivän joululippuja, Stam1na-líppuja sekä premium-lippuja, joita on saatavissa 31.12.2014 saakka.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Telkkarin The Flash ... AC/DC soittaa Glasto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova