Tuorein sisältö

Negative jatkaa ilman Sir Christusta

16.01.2008 klo 09.46 | Luettu: 3659 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Negative on ilman Sir Christusta. Bändin pitkä-aikainen kitaristi poistuu muonavahvuudesta ja Negative jatkaa ilman miehistölisäyksiä.

- Tulimme siihen päätökseen että tästä eteenpäin meidän on parempi jatkaa ilman Christusta. Mistään hätiköidystä päätöksestä tässä ei ole kyse, sillä monta kertaa ollaan istuttu alas ja asiasta puhuttu. Pahaa verta ei ole suuntaan eikä toiseen, toteaa yhtyeen laulaja Jonne Aaron bändin kotisivuilla.

Sir Christus eli oikealta nimeltään Jukka Mikkonen on soittanut myös pikkuveljensä Matthau Mikojan yhtyeessa Bloodpit. Molemmat ovat edesmenneen Popeda-kitaristi Arwo Mikkosen jälkikasvua.

Negative aloittaa neljännen albuminsa äänitykset yhdessä tuottaja Mikko Karmilan kanssa helmikuussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Megadethin kitaristi... Tarja Turunen listaa... >

Keskustelut (3 viestiä)

eturivin_tyttö

16.01.2008 klo 17.44

miten voin tästä selvitä , musta tämä on väärin kaikkia kohtaan. Minä sekä Negativen jokainen jäsen tietää sen sydämmessään. Sir Christukselle Herran siunausta ja onnea elämään.

Pitää vielä antaa itselleni aikaa ajatusten kanssa, että jatkuuko yhteinen taival bändin kanssa. Tällä hetkellä tuntuu, että poikien pitäisi lopettaa Negative nimellä esiintyminen, koska Jukka oli niin suuri osa yhtyeen ilmettä ja saundia.

J.A 513
lainaa
Isosisko

17.01.2008 klo 01.29

Yksi ihminen ei bändiä tee eikä, ikävä kyllä, ole korvaamaton. Asioiden oikean laidan tietää vain niissä sisällä olevat, joten kannattaa lopettaa netissä märehtiminen ja ostaa oma elämä!!!
lainaa
frozen

21.01.2008 klo 19.01

no onnea vaan jukalle myös uudesta perheen lisäyksestä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova