Tuorein sisältö

Tarja Turunen listaa soolokiekkonsa huippuhetket

16.01.2008 klo 10.15 | Luettu: 1651 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex-Nightwish Tarja Turunen on Antimusic.comin haastattelussa listannut soololevynsä My Winter Stormin omasta mielestään parhaat hetket.

Die Alive on Tarjan mielestä varsinainen taistelulaulu, elämä pitää elää täysillä. Toteuta haaveesi ja taistele unelmiesi puolesta. Jos kuolet huomenna, olet kuitenkin elänyt täysillä.

Lost Northern Star sävellettiin Tarjan mukaan Ibizalla. Tarja halusi mukaan raskaamman viisun reilumman ooppera-vokaalin kera. Lopulta viisuun laitettiin 74 raitaa vokaaleita. Tarja ja kumppanit hehkuttavat myös Rammsteinin puolesta.

Sing for me on biisi, jonka Tarja sai käsiinsä vasta äänitysten loppuvaiheessa. Tähti ihastui biisiin välittömästi. Biisi ei kokenut muutoksia missään vaiheessa, vaikka oli työn alla lyhyimman ajan.

Our Great Divide - biisistä Tarja kertoo rakastavansa balladi-osastoa. Hän etsi levylle biisiä, jossa voisi tuntea itsensä vapaaksi ja heittäytyä musiikin vietäväksi. Biisi alkoi rakkauslauluna mutta lopputulos lähti hieman eri suuntaan. Viisussa on Tarjan lyriikat.

Poison eli Alice Cooper-coveri omaa Tarjan mielestä hassut lyriikat. Tarja ei tunnusta olevansa henkeen ja vereen Alice Cooper-fani mutta on aina pitänyt kyseisestä biisistä. Viisu tuo myös muistoja nuoruudesta. Poisoniin tehtiin reilusti taustavokaaleja ja Tarjan mukaan siihen meni aikaa.

Tarjan My Winter Storm julkaistaan Yhdysvalloissa 26.2.08.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Negative jatkaa ilma... Poikabändien kirkkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova