Tuorein sisältö

Men in Black ja 21 Jump Street saattavat yhdistyä

11.12.2014 klo 15.45 | Luettu: 3635 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

21 Jump Street 3 saattaa olla Men in Black 4.

Komedian 21 Jump Street ensimmäinen jatko-osa 22 Jump Street rakentuu idealle, että jatko-osat ovat edeltäjiinsä nähden teennäisiä ja kaukaa haettuja. 22 Jump Streetin lopputekstien aikana nähdään lukuisia vitsimainoksia "tuleville jatko-osille". Kouluun soluttautuneet kytät suuntaavat seuraavaksi kokkikouluun ja tanssikouluun? Ja sitten avaruuteen?

Tai ehkä pojat ryhtyvät taistelemaan avaruusolentoja vastaan?

Men in Black -järjestö saattaa palkata 21 Jump Street -järjestön pojat, joita näyttelevät Channing Tatum ja Jonah Hill. Asiasta on keskusteltu molemmat leffasarjat omistavan Sonyn sisällä. Hill on kuvaillut ideaa "selkeäksi, erinomaiseksi ja vahvaksi".

Jos elokuva etenee, 21 Jump Street -sarjan ohjaajapari Phil Lord ja Chris Miller ovat mukana tuottajina. Men in Black -sarjan pääosapari Will Smith ja Tommy Lee Jones eivät jatkaisi rooleissaan.

Tiedot ovat peräisin sähköpostiviesteistä, jotka päätyivät nettiin, kun hakkerit iskivät Sonyn koneisiin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Sky kakkosessa ... Bebop ja Rocksteady ... >

Keskustelut (2 viestiä)

ehkä_hyväkin

11.12.2014 klo 16.05 6 tykkää tästä

Tämähän on oikeastaan ihan helvetin hyvä idea, jos vain osataan toteuttaa mallikkaasti. Esim. jätetään heti se PG-13 idea pois.
lainaa
jfdsiohi

14.12.2014 klo 22.16

MIB ilman Williä ja Tommya? Not gonna happen. Jonkinlainen MIB3n jalanjäljissä tehty todellisuusmatkailu voisikin toimia

Ja PG-13sta valittaminen on päätöntä lapsivihaa kun ottaa huomioon miten lässyä nämä molemmat leffasarjat ovat. MIB on käytännössä lelumainos
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova