Tuorein sisältö

Gerard Butler Has Fallen -saaga on kaikkea muuta kuin ohi

09.11.2019 klo 23.59 | Luettu: 1430 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Joku osaa työnsä. Olympus Has Fallen saapui teattereihin ennen suoraa kilpailijaansa White House Downia, joka myi pari lippua enemmän, mutta teki tappiota isosta budjetista johtuen. Edullisempi Olympus saattaa olla jopa elokuvauniversumin alku. London Has Fallen ja Angel Has Fallen viilasivat budjettia vielä alemmas, joten London on edeltäjäänsä isompi hitti, eikä Angelilla ole hävettävää, vaikka suosio lähti laskuun.

Tuottaja Alan Siegel paljastaa, että osat 4-6 ovat suunnitteilla. Eikä siinä kaikki: Siegelin tiimi harkitsee kansainvälisten tv-oikeuksien myymistä sillä periaatteella, että eri maissa nähdään uusia sankareita, jotka voivat vierailla tulevissa elokuvissa. Tämä olisi Siegelin sanoin symbioottinen suhde. Iso osa tuloista tulee ulkomailta.

Pääsaaga kertoo Gerard Butlerin näyttelemästä agentista, joka on pelastanut Yhdysvaltain presidentin toistuvasti, mutta jota silti epäillään presidentin murhayrityksestä uusimmassa osassa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Beverly Hills, 90210... Entinen KISS-kitaris... >

Keskustelut (2 viestiä)

Leffakärpänen

10.11.2019 klo 08.30 3 tykkää tästä

Aivan mahtava uutinen. Parempia aivot narikkaan popcorn-leffoja ei ole.
lainaa
foejfjf

10.11.2019 klo 09.57 3 tykkää tästä

gerald pitaa yksin hengissa syltyn arskan ja willisin perintoa. ihme kun ne tietyt tahot ei ole viela puuttuneet et taa on liian raakaa ja maskuliinista
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova