Tuorein sisältö

Kitaristi Chris Broderick kertoo, miksi jätti Megadethin

19.12.2014 klo 02.31 | Luettu: 2804 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin jättänyt kitaristi Chris Broderick on selventänyt päätöksensä taustoja tuoreessa haastattelussa (SiriusXM's Jose Mangin/Liquid Metal's "666-LIVE).

Broderik ei haluaisi tuottaa pettymystä mutta lähdön syy oli hyvin "arkinen".

- Minun oli vain aika lähteä ja tehdä jotain muuta. Olin bändissä seitsemän vuotta ja haluan nyt toteuttaa taiteellista vapauttani, tehdä mitä haluan ja kenen kanssa haluan.

Broderick keskusteli lähtöaikeistaan rumpali Shawn Droverin kanssa ja molemmat olivat aivan samassa tilanteessa. Miehet pohtivat asiaa omissa oloissaan ja sitten Drover ilmoitti eroavansa. Samalla se oli lähtölaukaus myös kitaristin lähtöilmoitukselle.

Soittomiehet katsoivat hetken olleen sopiva poistua takavasemmalle, sillä Megadeth oli vasta valmistautumassa seuraavan albumin työstämiseen. Jos et halua olla enää mukana prosessissa, nyt oli aika hypätä pois junasta.

Broderickin mukaan Megadeth-pomo Dave Mustaine oli luonnollisesti pettynyt miesten päätöksestä. Toisaalta, Chris ja Shawn olivat "vain palkallisia työmiehiä" joten asiassa ei ollut sen kummempaa draamaa.

Broderick aikoo työstää sooloalbumia - tai sitten edessä saattaa olla yhteistyötä yhdessä rumpali Shawn Droverin kanssa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Panikoivat amerikkal... Sweden Rock julkisti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova