Tuorein sisältö

V2.fi testasi: Hauppauge Mymusic bluetooth

07.01.2015 klo 18.35 | Luettu: 4691 kertaa | Teksti: Ville Heinonen

Hauppaugen MyMusic Bluetooth on selkeä laite, joka on suunniteltu vastaamaan selkeään tarpeeseen; se mahdollistaa äänen siirtämisen langattomasti bluetooth-laitteesta linjatasoiseen liitäntään.


Mymusic Bluetooth on olemukseltaan erittäin näppärä. Noin 5x5x1cm kokoisena ja 26 gramman painoisena se kulkee mukana minne vain. Laitteessa on 3,5mm stereoliitäntä, micro-USB sekä sisäänrakennettu akku, jonka luvataan kestävän musiikin kuuntelua 10 tuntia. Käyttönäppäimiä on yksi, josta samaisesta kytketään laitteeseen virta ja haluttaessa komennetaan kännykkää laittamaan musiikki tauolle.

Käytössä Mymusic toimii kuten luvataankin, ja äänenlaatu puhelimesta streamattuna on asiallinen. Akku kestää satunnaisessa käytössä todella pitkään ja mukana tulevilla kaapeleilla kytkeminen onnistuu joko 3,5mm aux-liitäntään tai suoraan vaikkapa viritinvahtistimen RCA-liittimiin. Parittaminen normaalilla bluetooth-metodilla on helppoa, joskin myös NFC-tuki löytyy. Käyttöympäristöjä on monia, aina autosta boomblasteriin tai vanhemman kotivahvistimen äänilähteeksi.


Ainoa selkeä negatiivinen puoli on laitteen äänenlaatu handsfree-käytössä. Olin pitkään haaveillut hankkivani autooni (jossa ei siis ole sisäänrakennettua bluetooth-yhteyttä, vaan pelkästään AUX-liitin) tämän kaltaisen vekottimen, jotta voisin vapautua kaapeleiden kahleista autolla ajaessani. Hauppauge hoiti musiikin streamaamisen puhelimesta autostereoihin erittäin hyvin, mutta puheluita puhuttaessa vastapuoli ei tuntunut saavan puheesta mitään selvää. Mymusicin päällä oleva pieni mikrofoni ei siis ole tehtäviensä tasolla, eikä minkäänlaista taustamelun vaimennusta ole käytössä. Käytännössä ainoa tapa puhua autoa ajettaessa kaverille tämän kautta on pitää laitetta suun edessä, eikä se taida olla sen turvallisempi vaihtoehto kuin suoraan matkapuhelimeen puhuminen.

Mikäli mikrofonipuoli olisi kunnossa, Hauppaugen pikku-striimaaja olisi kaikin puolin kerrassaan verraton laite. Jos taas handsfree-käytölle ei ole tarvetta, pelkkään musiikin kuunteluun Mymusic toimii erinomaisen hyvin ja on liikuteltavuudeltaan mainio. Etenkin kun otetaan huomioon edullinen, noin 40 euron hankintahinta.Lisätiedot: Hauppauge
Hinta: (Hauppaugen saksalainen verkkokauppa): 39,90€

V2.fi | Ville Heinonen
< Game of Thrones -näy... Uusi Daredevil Netfl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova