Tuorein sisältö

Cozmo-robotti hurmaa suomalaiset syyskuussa

06.06.2017 klo 15.37 | Luettu: 2884 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Robotiikka- ja tekoäly-yhtiö Anki ilmoitti tänään, että kriitikkojen ylistämä Cozmo-robotti julkaistaan Suomessa syyskuussa 2017. Cozmo oli Yhdysvaltain joulukauden toiseksi parhaiten myynyt premium-lelu ja yksi hienostuneimmista tällä hetkellä saatavilla olevista kuluttajaroboteista, kertoo lehdistötiedote. Sen on kehittänyt akateemisesti koulutettujen robotiikan tutkijoiden, maailmanluokan animaattorien ja tunnettujen pelinkehittäjien tiimi. Cozmon kerrotaan olevan ihastuttava, mutta myös ilkikurinen.

"Yhdistämällä robotiikan, tekoälyn, pelisuunnittelun ja elokuvallisen lähestymistavan Cozmon luonteen kehityksessä olemme asettaneet kuluttajien oletusarvot uusiksi, mitä tulee robottien ja ihmisten välille luotaviin fyysisiin ja henkisiin suhteisiin", totesi Boris Sofman, Ankin toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

Mitä paremmin Cozmo oppii tuntemaan ihmisystävänsä, sitä taitavammaksi se muuttuu uusien kykyjen ja päivitysten avautuessa. Ilmaiseksi ladattava Cozmo-sovellus (iOS, Android, Kindle) sisältää pelisisältöä. Cozmon uusia kykyjä ja pelimuotoja saapuu ilmaisten ohjelmistopäivitysten kautta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Päivän pila: Game of... Black Sabbath kruuna... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova