Tuorein sisältö

Sinkkulistan ykkönen julkaisee Euroopassa ja Yhdysvalloissa

17.01.2008 klo 12.35 | Luettu: 1529 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Riihimäkeläisen Widescreen Moden kakkossingle Dead Inside jyräsi kuluvalla viikolla jo toista kertaa Suomen virallisen singlelistan kärkeen. Digitaalinen singlejulkaisu on jatkoa viime vuoden syksyllä tuhoisaa jälkeä tehneelle Everlasting Bomb-singlelle ja loppuvuodesta albumilistallekin nousseelle Until the End-esikoisalbumille.

Widescreen Mode on ollut viime päivinä esillä myös eri medioiden vuosilistauksissa. Everlasting Bomb nousi koko viime vuoden toiseksi ostetuimmaksi digikappaleeksi Suomessa, Rumban Vuoden kotimainen tulokas -listalla Widescreen Mode kiilasi sijalle yhdeksän ja YleX:n Himotuimmat 2007 -listalla yhtye oli koko vuoden kolmanneksitoista suosituin.

Tällä hetkellä Widescreen Mode valmistelee Until the End -albuminsa julkaisua Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Euroopassa yhtyeen edustajana toimii mm. The Rasmuksen takaa löytyvä John Cloud ja USA:ssa mm. Green Dayn kanssa työskennellyt Steve Corbin. Kevään ja kesän mittaan yhtye tullaan näkemään myös lukuisilla keikoilla ja festivaaleilla ympäri Suomea.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Keikkajärjestäjä oik... Nightwish-Holopainen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova