Tuorein sisältö

George Lucasin Star Wars 7 -ideat hylättiin

20.01.2015 klo 20.49 | Luettu: 5247 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

George Lucas vahvistaa alta löytyvällä videolla sen, minkä nörtit ovat päätelleet. Star Wars: The Force Awakens ei perustu Lucasin uusiin ideoihin.

Ennen kuin Lucas myi firmansa Disneylle, hän tahtoi ohjata vielä yhden Star Warsin. Hän kuitenkin päätyi lopputulokseen, että hän arvostaa enemmän perhe-elämää.

Lucas luonnollisesti myi Disneylle ideansakin. Kun J.J. Abrams valittiin ohjaajaksi, käsikirjoittaja Michael Arndt jätti projektin ja Abrams ryhtyi kirjoituspuuhiin parinaan Imperiumin vastaiskun ja Jedin paluun parissa työskennellyt Lawrence Kasdan.

Huhujen mukaan Abrams tahtoo mukaan enemmän nostalgiaa kuin Lucas, joka olisi keskittynyt uusiin hahmoihin. Alkuperäisten näyttelijöiden paluu oli joka tapauksessa Lucasillakin mielessä.

Lucas on muissa yhteyksissä kertonut odottavansa innolla ensimmäistä mahdollisuutta nähdä Star Wars -elokuva fanin silmin.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salaiset kansiot tek... Linkin Parkin vokali... >

Keskustelut (3 viestiä)

rdtyio

21.01.2015 klo 16.47 2 tykkää tästä

Hyvä uutinen todistaa että Episode 7 tulee todennäköisesti hyvä Star Wars elokuva.Plussaa siitä että JJ Adrams ja Disney sanoivat suoraan ei kiitos noille Lucasin typerille ideoille.
Hänen käsikirjoitukset ja ideat joutavat suoraan roskakoriin.

Viimeksi kun Lucas päätti luoda uuden Star Wars hahmon niin tuloksena oli typerä ja ärsyttävä Jar Jar Binks.Ne Indiana Jones 4:ssa nähnyt avaruusmuukalaiset olivat myös George Lucasin idea.George Lucas oli vielä 80 luvulla hyvä elokuvan tekijä mutta sen jälkeen hänen elokuvansa ovat olleet enenmän tai vähenmän täyttä kuraa.Aika on ajanut jo ajat sitten vanhan Lucasin ohi ja oli jo korkea aika hänen jäädä eläkkeelle.

lainaa
Dante

21.01.2015 klo 20.20

Ei saatana nyt rupeaa Disneyn rahakirje jauhamaan. No peleissä sama meno ollu jo vuosikymmenien ajan, miks ei leffoissakin. SaIpahan Lucas hyvän tilin tehtyä, on se sen ansainnut. Saisipa kaikki aina sen tilin minkä ovat ansainneet. Vai saako ne?
lainaa
juydthjhny

15.01.2017 klo 17.29

rdtyio kirjoitti:
Hyvä uutinen todistaa että Episode 7 tulee todennäköisesti hyvä Star Wars elokuva.Plussaa siitä että JJ Adrams ja Disney sanoivat suoraan ei kiitos noille Lucasin typerille ideoille.
Hänen käsikirjoitukset ja ideat joutavat suoraan roskakoriin.

Viimeksi kun Lucas päätti luoda uuden Star Wars hahmon niin tuloksena oli typerä ja ärsyttävä Jar Jar Binks.Ne Indiana Jones 4:ssa nähnyt avaruusmuukalaiset olivat myös George Lucasin idea.George Lucas oli vielä 80 luvulla hyvä elokuvan tekijä mutta sen jälkeen hänen elokuvansa ovat olleet enenmän tai vähenmän täyttä kuraa.Aika on ajanut jo ajat sitten vanhan Lucasin ohi ja oli jo korkea aika hänen jäädä eläkkeelle.Näin jälkikäteen löytyneenä kommenttina voi miettiä kannattiko. Olis saatu jotain uutta verrattuna tähän New Hopen uuteen versioon. Plus Jarjarin lisäksi uutta hahmoa oli Maul, Dooku, Windu, Padme...
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova