Tuorein sisältö

Simon Peggistä Star Trek 3:n kirjoittaja

22.01.2015 klo 20.33 | Luettu: 5033 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Scottya uusissa Star Trek -elokuvissa näyttelevä Simon Pegg on kiinnitetty seuraavan osan kirjoittajaksi. Hän tekee yhteistyötä Doug Jungin kanssa.

Monet pitävät uusien elokuvien viihteellisemmästä ja vähemmän autistisesta suunnasta, ja monet Star Trekin filosofista puolta arvostavat eivät pidä. Mitä näistä kirjoittajista pitäisi ajatella?

Pegg on ollut mukana kirjoittamassa mm. tähdittämäänsä "Cornetto-trilogiaa", eli elokuvia Shaun of the Dead, Hot Fuzz ja The World's End. Jung on kirjoittanut mm. tv-sarjaa Lain varjossa (Dark Blue).

Star Trek 3:n ohjaa Fast & Furious -sarjan osista 3-6 vastannut Justin Lin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkibändi perui Pr... Tältä näyttää Netfli... >

Keskustelut (5 viestiä)

Seppö

22.01.2015 klo 21.15 5 tykkää tästä

Itse ainakin luotan Peggin kykyihin enemmän kun vaikkapa Damon Lindelofiin ja muihin edellisten leffojen kirjoittajiin. Jospa tällä kertaa jätettäisiin se vanhojen leffojen apinointi jooko?

Vaikka nautinkin Into Darknessista, oli lopun Wrath of Khanin kopioiminen wholesale naurettavaa/törkeää ja tästä syystä leffa saikin ihan aiheesta paskaa niskaan.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

23.01.2015 klo 06.35 2 tykkää tästä

Samapa tuo kuka sitä on tekemässä, kunhan lens flare -efektit on kunnossa!
lainaa
Milli

23.01.2015 klo 10.33 3 tykkää tästä

katselin taas kutoselta STNG:ta ja Q veti meksikolaisissa kuteissa tanssia ja Rikerilla oli bikini mimmit kainaloissa. Tarvitaan sitä eeppista roinaa mikä teki STNG:stä niin mahtavan, ei vain toimintaa.

Jotenkin haluisi että saataisiin jo mukaan seuraavaan leffaan Noonian Soong liittyvää tavaraa ja vähän sitä syvällistä mietintää ihmisyydestä ja valinnoista. Lajien vahvuuksista ja vaikutteista.
lainaa
Liimaletti

23.01.2015 klo 13.54

Pelkkinä scifileffoina uudet Star Trekit ovat viihdyttävyydeltään oleen ihan katsottavia, mutta Star Trekkeinä ihan paskoja. Juuri tätä tyypillistä Hollywoodin reboottaamista missä otetaan pois kaikki se, mikä teki alkuperäisistä hyvän ja silti kutsutaan sitä samalla nimellä.
lainaa
kyrpaQ

23.01.2015 klo 14.52 1 tykkää tästä

Periaatteessahan Star Trek on Beavis & Butthead .. istutaan sohvalla ja katsellaan isoa ruutua ja mietitään synytjä syviä .. kulisseiksi ei tarvittaisi kuin iso pahvilaatikko tv-aukkoineen ja vanhat sohvatuolit .. mitä enemmän kunnon tehosteita, sitä paskempi fiilis .. kunnon camppia pitää olla, peelot katsovat tosissaan ja muut naureskellen pahvikulisseille ja isoille vesipäille .. yhdelläkään avaruuden asukkaalla ei näköjään ole pienempää päätä kuin maan ex-asukkailla .. avaruudessa kuunellaan 1600-luvun musiikkia, juodaan vanhoja alkoholijuomia ja leikitään Sherlock Holmesia .. mitään uutta ei ole keksitty ..
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova