Tuorein sisältö

Varhaisia Spider-Man-ehdokkaita: Dylan O’Brien ja Logan Lerman

11.02.2015 klo 22.27 | Luettu: 3712 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Spider-Man eli Peter Parker palaa koulun penkille seuraavassa uudessa versiossa, joka tällä kertaa sijoittuu Marvelin elokuvauniversumiin. Näyttelijäksi tahdotaan jälleen nuori mies, joka on vain hieman liian vanha nyt, jotta hän olisi aivan liian vanha vasta ensimmäisessä jatko-osassa.

Dylan O'Brien (Labyrintti, Teen Wolf - kuvassa vasemmalla) ja Logan Lerman (Percy Jackson, Noah - kuvassa oikealla) ovat studiopomojen listalla. Molemmat ovat 23-vuotiaita. Uusi Spider-Man pyörähtää isolla kankaalla todennäköisesti ensi vuonna ja oman elokuvan hän saa kesällä 2017.

Sony aikoo palkata ohjaajan kesän 2017 elokuvalle ennen näyttelijän lopullista valintaa. Asioilla on kiire, jos uusi Spider-Man aiotaan esitellä esimerkiksi elokuvassa Captain America: Civil War.

Monilla sivustoilla pohditaan yhä, onko uusi Spider-Man todella Peter Parker, vai tuoreempi hahmo Miles Morales. Sonyn ja Marvelin lehdistötiedotteessa mainittiin selkeästi Parker.

Sisäpiirilähteiden mukaan Sonyn ja Marvelin sopimus on niin mukava molempien firmojen näkökulmasta, ettei rahaa vaihdeta. Sony saa tehdä Spider-Man-elokuvia ja Marvel elokuvia, joissa esiintyy sama Spider-Man.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< District 9 -ohjaajal... Nainen kuin junaonne... >

Keskustelut (3 viestiä)

Seppö

12.02.2015 klo 08.41 1 tykkää tästä

Olenko ainoa, joka haluaisi nähdä elokuvissa ihan aikuisen Hämiksen? Sarjiksissä Peter Parker on muistaakseni ollut jo aikuinen 80-luvulta lähtien! Joka helvetin leffassa Parker on koulun penkillä taikka juuri valmistunut....
lainaa
ijpefjsiosio

12.02.2015 klo 08.48

Hämiksen melkein tärkeinhän ominaisuus on se eri elämien välillä tasapainoilu. Varsinkin kun nämä kaikki leffat on selkeästi suunnattu teineille

Toki en oikein tiedä miten johonkin Civil Wariin saadaan saadaan pultattua high school sivujuoni joten huippukunnossa oleva kokenut superhämis vois olla ihan aiheellista
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.02.2015 klo 12.06 1 tykkää tästä

Se Andrew Garfield oli ainakin mun mielestä tosi huono valinta hämikseksi. Ei se edes näyttänyt Parkerilta vaan ehkä joltain Twilightiltä, vaikken niitä leffoja ole yhtään nähnytkään. Toivottavasti tällä kertaa tehdään parempi päätös.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova