Tuorein sisältö

Spider-Man kuuluu Marvel-universumiin, mutta Venom ei

05.03.2016 klo 20.24 | Luettu: 3626 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Sony ja Marvel paljastivat, että Spider-Manin seikkailut alkavat alusta Marvelin elokuvauniversumissa, Sonyn "Spider-Man-universumiin" liittyvät juorut kuolivat.

Mutta nyt Venom-elokuva on hengissä taas. Dante Harper (Edge of Tomorrow) on palkattu kirjoittajaksi. Venom on käytännössä Spider-Manin paha kaksoisolento (noin kaikilla supersankareilla on sellainen), mutta tähän tietoon Venomin elokuva ei liity mitenkään Spider-Man-suunnitelmiin.

Venom on symbiootti, jolla on ollut sarjakuvissa eri isäntiä ja eri syntytarinoita. On siis mahdollista, että Sonylla on mielessä tieteiselokuva, joka hyödyntää ideaa puvusta, joka vaikuttaa käyttäjänsä ajatuksiin. On myös mahdollista, että Sony on seonnut lopullisesti.

Sonyn ja Marvelin uusi Spider-Man nähdään tänä keväänä elokuvassa Captain America: Civil War ja ensi vuonna omassa elokuvassaan.

Vuonna 2018 valmistuu Sonyn Spider-Man-animaatioelokuva, jolla ei ole mitään tekemistä Sonyn muiden elokuvien kanssa: se on Sonyn neljäs "ensimmäinen Spider-Man-elokuva".

Ja lisäksi suunnitteilla on Venom, jota hahmon fanit tulevat pitämään Spider-Man-elokuvana ilman Spider-Mania.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Men in Blackin ja 21... Mummoksi pukeutunut ... >

Keskustelut (2 viestiä)

pjidsfjps

05.03.2016 klo 22.31

Siinä Venom vs Carnage sarjiksessa vois olla ideaa, mutta koska Sony on seonnut niin ei siitäkään mitään tule

Harmittaa että Raimi lähti mutta kun katsoo miten TASMin ja varsinkin TASM2n ja VARSINKIN tämän Jump Street + MIB katastrofin kanssa niin taisi pelastaa sillä päätöksellä urastaan sen mitä pystyi. SM4 olis ollut varmasti täyttä paskaa johon halutaan tunkea koko Sinister Six tjsp
lainaa
Bob

06.03.2016 klo 09.14 4 tykkää tästä

Taidan olla hyvin pienessä joukossa joka piti TASM1/2.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova