Tuorein sisältö

Kissaremix räppilevystä ja studiossa Massive Attackin kanssa - mitä RTJ aikoo seuraavaksi?

21.02.2015 klo 17.00 | Luettu: 713 kertaa | Teksti: Roosa Raukko

Run the Jewels on amerikkalainen hiphopduo, jonka räppäri Killer Mike ja musiikkituottaja ja räppäri EI-P perustivat vuonna 2013. He julkaisivat ensimmäisen studioalbuminsa, joka liikkuu bändin nimellä Run the Jewels, myöhemmin perustamisvuonna ja tarjosivat sen digitaalisen kopion ilmaisesti ladattavaksi.

Vuonna 2014 duo julkaisi toisen levynsä, Run the Jewels 2. Nyt yhtye aikoo julkaista toisesta levystään remixversion, jonka miksaamiseen on käytetty vain kissojen ääniä - oikeasti. Voit lukea aiheesta lisää täältä. Cat remix tulee kantamaan nimeä Meow the Jewels. Vielä ei tiedetä, milloin remixalbumi julkaistaan, mutta saat esimakua kuuntelemalla alta EI-P:n instagramissa julkaiseman videon.

I play cat music hard ball.

Video, jonka thereallyrealelp (@thereallyrealelp) julkaisi

Emme tiedä, mitä duo työstää tällä hetkellä, mutta Killer Mike ilmoitti instagramissa olevansa tällä hetkellä studiossa Massive Attackin kanssa. Katso alla.

#RTJ x @MassiveAttack. Get ready.

Kuva, jonka Killer Mike (@killermikegto) julkaisi
Massive Attack on brittiläinen elektronista musiikkia soittava yhtye, joka on julkaissut viisi studioalbumia ja yhdistelee taitavasti eri musiikkigenrejä. Voit muistaa heidät kappaleista Live with me, Unfinished Sympathy ja Safe From Harm.

Jäämme innolla odottamaan, mitä nämä kaksi yhtyettä saavat yhdessä aikaan.

V2.fi | Roosa Raukko
< Tuleeko seuraava One... Suosittu kahviketju ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


137


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova