Tuorein sisältö

Miksi Rust In Peace -kokoonpano ei palaa yhteen, Megadethin basisti kommentoi

18.03.2015 klo 13.30 | Luettu: 1536 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin basisti David Ellefson on australialaisen Blood, Sweat And Metalin haastattelussa kommentoinut mahdollisen Rust In Peace -levyn ja aikakauden kokoonpanon uudelleentulemisen vaikeudesta.

Vuonna 1990 julkaistulla levyllä soittivat Mustainen ja Ellefsonin lisäksi Marty Friedman ja Nick Menza. Monet fanit haluisivat nähdä Megadethin vanhoja suosikkimiehistöjä jälleen lavalla. Mutta, asiassa on suuri ongelma. Nimittäin jokainen bändikokoonpano ja albumi olivat aikansa kuvia. Vuosikymmenten jälkeen ihmiset ovat erilaisia, elämä on mennyt eteenpäin.

Ellefsonin mukaan vanhat albumit eivät ole pelkästään neljän soittomiehen aikaansaannosta - musiikkiin ovat vaikuttaneet elämäntilanne, elämän synkät vaiheet ja myöhemmin päihteettömyys.

Rust In Peace on siis omanlaisensa tarina ja matka. Jokainen kyseisen kokoonpanon kanssa äänitetty albumi on erilainen. Bändin tyyppien elämäntilanteet olivat muutoksessa ja lopulta bändikokoonpano vain lopetti musiikin tekemisen. Musiikki yksinkertaisesti loppui.

- Joten jos se karahti aikoinaan karille, miksi se toimisi enää koskaan uudelleen? Elämä menee eteenpäin. Musiikki heijastaa elämäämme. Siksi seuraavan Megadeth-albumin tulisi kertoa vuoden 2015 Megadethin tarinaa - huolimatta albumilla soittavasta miehistöstä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Esakallion Suomirock... Ruisrockin lauantain... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova