Tuorein sisältö

Metallisiipinen Enkeli kenkkuilee uudessa X-Menissä

09.04.2015 klo 22.00 | Luettu: 1790 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Bryan Singer kertoo, että Ben Hardy (EastEnders) näyttelee Enkeliä (Angel) seuraavassa X-Men-elokuvassa X-Men: Apocalypse.

Siivekäs mutanttisankari Enkeli on vähimmälle huomiolle elokuvasarjassa jäänyt alkuperäinen X-Men. Ryhmän muodostivat alunperin Enkeli, Jean Grey, Peto (Beast), Jäämies (Iceman) ja Kyklooppi (Cyclops).

Ben Foster oli noin 25-vuotias näytellessään Enkeliä lähitulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa X-Men: Viimeinen kohtaaminen. Ben Hardy on noin 24-vuotias näytellessään hahmoa 80-luvulle sijoittuvassa Apocalypsessä. Se ei ole varmaa, väittävätkö molemmat elokuvat, että kyseessä on sama mies eli Warren Worthington III.

Apocalypse eli Tuho on ikivanha mutanttiroisto, jonka aivopesemiä kätyreitä kutsutaan "ratsumiehiksi" Ilmestyskirjan ratsastajien mukaan. Enkeli on toiminut sellaisena sarjakuvissa. Singerin mukaan "Enkeli ei ole järin kiltti". Myös julkaistu konseptitaidekuva auttaa tekemään johtopäätöksiä, sillä Enkeli käytti metallisiipiä juuri Tuhon kätyrinä toimiessaan.


Lähde: Empire Online

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amerikkalainen Miehe... Anteeksipyytelemätön... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

44333

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova