Tuorein sisältö

Queen-leffan ohjaaja Bryan Singer sai potkut

05.12.2017 klo 13.59 | Luettu: 1317 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

X-Men-elokuvasarjan luoja Bryan Singer tunnetaan vaikeana miehenä. Hänen uusin projektinsa oli Bohemian Rhapsody, joka kertoo Queen-bändin tarinan, mutta hän on saanut potkut.

Kuvaukset keskeytettiin jo muutamia päiviä sitten. 20th Century Fox kertoi tuolloin, että Singer "odottamattomasti ei ole saatavilla". Singerin edustajan mukaan kyse oli Singerin perheeseen liittyvästä asiasta ja Singer aikoo palata töihin pian. Mutta: studio teki lopullisen päätöksen.

Tiettävästi Singerin korvaamisesta keskusteltiin jo aiemmin. Hän on tehnyt vastaavia katoamistemppuja ja hermostuttanut mm. elokuvan tähden Rami Malekin (kuvassa), joka näyttelee Freddie Mercurya.

20th Century Fox on ollut myös Singerin muiden elokuvien kohti, mutta yhteistyö on ohi. Singerin toimisto on suljettu. Sopimus päättyi jo aiemmin, mutta Singerin oli määrä jatkaa studion tiloissa Bohemian Rhapsodyn valmistumiseen saakka.

Singer kertoo potkujen jälkeisessä lausunnossa, että toinen hänen vanhemmistaan on sairas ja tämä on heijastunut myös hänen terveyteensä. Hän kertoo pyytäneensä Foxilta lomaa, mutta sitä ei myönnetty. Singerin mukaan luovat erimielisyydet Malekin kanssa eivät olleet vakavia, vaan ne saatiin sovittua.

Uusi ohjaaja tulee filmaamaan vähintään pari viikkoa ja valvomaan jälkituotantoa. Elokuvan on tarkoitus valmistua vuoden kuluttua.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< CMX kiertää keväällä... Päivän pila: rooli, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova