Tuorein sisältö

Lisätietoja The Ring -ohjaaja Gore Verbinskin uudesta kauhufilmistä

14.04.2015 klo 22.42 | Luettu: 3516 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kuten syksyllä kerrottiin, ohjaaja Gore Verbinski ei anna historiallisen megaflopin The Lone Rangerin haudata itseään, vaan hän aikoo ohjata peräjälkeen useita erilaisia elokuvia studiolle New Regency.

Verbinskin ensimmäinen kauhuleffa sitten The Ringin on A Cure For Wellness. Dane DeHaan (Chronicle) näyttelee nuorta miestä, joka lähtee Eurooppaan noutaakseen takaisin pomonsa kylpylästä. Majoituttuaan mies ymmärtää olevansa vanki: kylpylän johdolla on synkkiä aikeita. Mia Goth (Nymphomaniac) näyttelee pitkäaikaista asiakasta, joka ei tiedä totuutta.


Tuotanto alkaa kesäkuussa. Verbinski tahtoi ohjata seuraavaksi Pohjois-Korea-aiheisen jännärin Pyongyangin, mutta suunnitelma kaatui terrorismin pelkoon, kuten kaatui komedian The Interview laaja teatterikierros. Suunnitteilla on myös toimintakomedia Passengers, joka kertoo itseohjautuvien autojen kisasta ja panikoivista matkustajista.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkibändin rankka ... Herra Hellblazer Joh... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bob

15.04.2015 klo 04.13

En tiedä minkä takia Lone Ranger floppasi. Ei se mikään erikoisen hyvä leffa ollut mutta vaikutti juuri sellaiselta karibian piraatit poppari leffalta minkä luulisi myyvän?
lainaa
Vieraita

16.04.2015 klo 01.04

Itse myös ihan pidin Lone rangetista. Tämä uusi kuulostaa vähän liikaa hostelilta...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova