Tuorein sisältö

Herra Hellblazer John Constantine ei jatka ainakaan tv:ssä (päivitetty)

14.04.2015 klo 23.24 | Luettu: 4996 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päivitys:

Uutinen ei pidä paikkaansa sarjan Constantine loppumisen osalta.

Alkuperäinen uutislähde väitti aluksi vahvistaneensa tietonsa, mutta myöhemmin toimittaja ilmoitti, että sarjan kohtalo on yhä avoinna. Myös sarjan vetäjä Daniel Cerone on kommentoinut asiaa: sarjan tulevaisuus ei näytä ruusuiselta, mutta neuvottelut tosiaankin ovat kesken.

Lähde: Slashfilm

Alkuperäinen uutinen:

DC:n sarjakuvaan Hellblazer perustuva tv-sarja Constantine on lopetettu. Huhu, jonka mukaan sarja on vaihtamassa kanavaa ja nimensä muotoon Hellblazer, ei pidä paikkaansa.

Sarja jää periaatteessa vajaan tuotantokauden mittaiseksi. Kun jaksoja oli tehty 13, kanava NBC pisti tuotannon tauolle. Muut viime syksynä alkaneet DC-sarjat eli The Flash ja Gotham saivat luvan venyä yli 20 jaksoon ja niiden ensimmäiset kaudet ovat täten yhä kesken.

John Constantine on yliluonnollisiin tapauksiin keskittyvä yksityisetsivä. On mahdollista, että hahmo palaa Guillermo del Toron elokuvassa, jonka työnimi on Dark Universe. Kyseisen elokuvan on tarkoitus keskittyä DC:n antisankareihin. Del Toro on todennut ennen tv-sarjan päättymistä, että hän on valmis harkitsemaan samaa näyttelijää eli Matt Ryania, mutta tämä todennäköisesti jää puheeksi.

Del Toro on suunnitellut Dark Universea vuosia. Pari viikkoa sitten hän sanaili, että joku tekee leffan, jos hän ei ehdi. Elokuvan on tarkoitus sijoittua DC:n elokuvauniversumiin (jonka aloitti Man of Steel) ja tämä mutkistaa suunnitelmaa jo aikataulua ajatellen.

Lähteet: Slashfilm, IGN

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisätietoja The Ring... The White Stripes -t... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

15.04.2015 klo 02.19

Ei ole peruttu. Mahdollisesta 2. kaudesta keskustellaan. Omasta mielestäni, vaikka sarjaan en pettynyt olekaan, saisi lähteä NBC:ltä. Hellblazer-sarjakuvien suurena fanina olisin toivonut tämän mieluummin HBO:lle tai vastaavalle. Daredevilin tsiigattua Netflixistä, toivoisin Netflixin ottavan tämän sarjan haltuunsa. Ainakin tulisi sarjakuville uskollisempi.
lainaa
ihjpofdsfsdpioj

15.04.2015 klo 07.45

Jännää kun V2lla just vähän väliä uutisoitiin että sarja tulossa, sarja tulee, näyttelijä pestattu, promokuvat otettu... menikö vuottakaan ja nyt ympyrä sulkeutuu
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova