Yksi Star Wars -elokuvista menetti ohjaajan

02.05.2015 klo 15.39 | Luettu: 3536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Josh Trank on jättänyt nimeämättömän Star Wars -elokuvan, jonka on yhä määrä valmistua vuonna 2018. Kyseessä ei ole "Episodi", vaan itsenäisen tarinan kertova "Star Wars Anthology" -elokuva. Ensimmäinen sellainen on ensi vuonna valmistuva Star Wars: Rogue One.

Virallisesti Trank lähti omasta tahdostaan. Hän ja kumppanit ovat kiitollisia yhteisestä ajasta ja niin edelleen.

Hän kuitenkin saattoi saada potkut. Trank viimeistelee parhaillaan uutta Fantastic Four -elokuvaa, jonka kirjoittaja ja tuottaja Simon Kinberg on yksi merkittävistä Star Wars -vaikuttajista. Sisäpiiritietojen mukaan Kinberg ei tahdo jatkaa työskentelyä Trankin kanssa. Näiden puheiden mukaan Trankilla on vaikeuksia ilmaista itseään ammatin vaatimalla tavalla.

Sisäpiirijuorut mainitsevat myös erikoisia yksityiskohtia, kuten sen, että Trankin koirat aiheuttivat 100 000 dollarin vahingot vuokrakämpälle Fantastic Four -kuvausten aikana.

Trankin esikoisohjaus on Chronicle.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paul McCartney verta... Möröt kiusaavat halv... >

Keskustelut (3 viestiä)

ersb

02.05.2015 klo 17.57 6 tykkää tästä

Josh Trank on surkea elokuva ohjaaja.Fantastic Four elokuvan kuvauksissa on ollut koko ajan ongelmia.Asiaa ei myöskään auta se että huhujen mukaan Josh Trank kärsii myös vakavasta huume riippuvuudesta.Foxin olisi pitänyt jo ajat sitten peruttaa koko projekti kun kävi ilmi että Josh Trank ei kunnioita millään tavalla alkuperäismateriaalia.Bloggari Doom ja adoptio juonet,huonot näyttelijä valinnat kaikki nuo ideat tulivat suoraan Josh Trankilta.

Noiden Josh Trankin perseilyjen jälkeen en yhtään ihmettele miksi Disney päätti potkia hänet ulos tuosta tulevasta Star Wars elokuvasta.Eivät halunneet tehdä samaa virhettä kun Fox.Toivottavasti Josh Trankin ura elokuva ohjaajana on ohi.
lainaa
Liimaletti

03.05.2015 klo 13.13 4 tykkää tästä

@ersb: Pisteen ja pilkun jälkeen tulee aina välilyönti. Elokuvaohjaaja on yhdyssana.
lainaa
jpiofdjopifvjpio

04.05.2015 klo 12.31

.nettis nikäm ällyk oN .aattiojrik navatyliesrep namo iiskek ikkaK
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova