Tuorein sisältö

Neljäs uusi Star Wars kertoo Boba Fettistä

05.05.2015 klo 20.57 | Luettu: 3167 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuoden 2018 Star Wars -elokuva kertoo Boba Fettin syntytarinan. Hahmo nähtiin nuorena poikana elokuvassa Star Wars: Episodi II - Kloonien hyökkäys, mutta se tarina on kertomatta, miten hänestä tuli maineikas palkkionmetsästäjä, joka nähdään Episodeissa IV-VI. (Hahmon esitteli tv-ohjelma Star Wars Holiday Special, mutta myöhemmin hänet lisättiin Episodiin IV.)

Siitä lähtien kun itsenäisistä Star Wars Anthology -elokuvista on puhuttu, Boba Fettin oman elokuvan mahdollisuus on ollut ilmassa. Boba Fett nauttii kulttimainetta. Hän kuuluu suosituimpien Star Wars -hahmojen joukkoon, koska hänellä on kypärä, eikä hän puhu paljoa. Sikasiistiä! Mennään nyt pelaamaan Mortal Kombatia ja valitaan Scorpion tai Sub-Zero! Köh. Pyydän anteeksi.

Tämä on se elokuva, joka menetti juuri äsken ohjaaja Josh Trankin (Chronicle, Fantastic Four 2015). Kirjoittaja ja tuottaja Simon Kinberg (Star Wars Rebels, X-Men: Days of Future Past) on merkittävin nimi elokuvan takana tällä hetkellä.

Tämän vuoden Star Wars eli The Force Awakens on "Episodi VII". Ensi vuoden Star Wars eli Rogue One kertoo Kuolemantähden piirustusten varastamisesta. Vuoden 2017 elokuva on "Episodi VIII".

Kulissien takana:


Lähde: The Wrap

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotimainen bändi kuv... Keanu Reeves jatkaa ... >

Keskustelut (1 viestiä)

pjifdsjspiod

05.05.2015 klo 21.01 2 tykkää tästä

No enpä tiiä mitä sarjan statukselle tekee se että aletaan vuosittain tekemään vähintään 1 leffa

Todennäköisesti muutaman vuoden päästä tuottajat sanoo että teimme virheitä ja tulimme vauhtisokeiksi. Uudistamme toimintaamme ja sen seurauksena fanien on hyvä unohtaa tämä ja tuo leffa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova