Tuorein sisältö

Big bada boom - Luc Bessonilta uusi eeppinen tieteiselokuva

13.05.2015 klo 00.14 | Luettu: 3701 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Luc Besson ohjaa ja kirjoittaa tieteiselokuvan Valerian, joka perustuu maineikkaaseen ranskalaiseen sarjakuvaan. 60-luvulla alkanut sarjakuva tunnetaan mielikuvituksesta, huumorista ja villin fantastisista vieraista kulttuureista. Sitä on julkaistu Suomessa nimillä Valerian ja Laureline ja Avaruusagentti Valerianin seikkailuja.

Dane DeHaan (Chronicle, The Amazing Spider Man 2) näyttelee Valeriania, joka on ajassa ja avaruudessa matkaava agentti. Cara Delevingne (Paper Towns, Suicide Squad) näyttelee toista agenttia, Laurelinea. He ovat klassisen urheita, jaloja ja nokkelia sankareita.

Lehdistötiedotteen mukaan elokuva on Bessonin firman EuropaCorpin kunnianhimoisin tuotanto. Bessonin edellinen ohjaus Lucy menestyi moninkertaisesti odotettua paremmin, joten on aikakin kunnianhimolle. Bessonin The Fifth Element oli vuoden 1997 isoimpia elokuvia, mutta vuoden 1999 floppi Jeanne d'Arc hillitsi miehen vauhtia.

Valerianin piirtäjä ja toinen luoja Jean-Claude Mézières oli mukana suunnittelemassa The Fifth Elementiä, joka nosti hattua mm. Valerianille.

Tuotanto alkaa tämän vuoden loppupuolella. Ensi-ilta on kesällä 2017.

Lähde: Slashfilm
V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Typedrummer tuunaa t... Metallican Lars Ulri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova