Tuorein sisältö

Avaruusolento iskee ensin isän ja sitten tyttären eroottisessa This Blue is Mine -scifissä

25.05.2024 klo 23.00 | Luettu: 835 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


This Blue is Mine on "seksikkääksi scifidraamaksi" kuvailtu tuleva elokuva, jota tähdittävät Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Elizabeth Debicki (The Crown, Tenet) ja Dennis Quaid (Tappajahai 3).

Quaid näyttelee Arthuria, joka nauttii makeasta elämästä ilman tunnontuskia. Debicki näyttelee hänen uutta nuorta tyttöystäväänsä Ivyä. Kun Arthur tuo Ivyn perhelomalle trooppiseen kohteeseen, Ivyn omituinen käytös ihmetyttää Arthurin aikuisia tyttäriä Lauraa ja Connieta, joista jälkimmäistä näyttelee Beetz. Connie on hiljattain kokenut keskenmenon, josta hän ei ole vielä toipunut. Lauran yritykset auttaa ahdistavat häntä.

Eräänä kosteana iltana Ivy paljastaa Connielle olevansa avaruusolento. Connie ei ole varma, onko tämä totta, mutta hän antaa Ivyn vietellä itsensä, jolloin hän saa kutsun Ivyn kotiplaneetalle. Se jää nähtäväksi, päätyykö Connie sinne, vai kärsiikö hän hermoromahduksesta.

Debicki on näytellyt avaruusolentoa myös Guardians of the Galaxy -elokuvissa: oikeanpuoleinen kuva on osasta 2. Vasen kuva on Atlanta-sarjasta.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arvaatko mikä oli vu... Huumoriduo Bat & Ryy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova