Tuorein sisältö

Näyteltyjä Helinä-keiju-leffoja ryhdyttiin tehtailemaan urakalla

22.05.2015 klo 23.59 | Luettu: 3748 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Reese Witherspoon aikoo näytellä Helinä-keijua (Tinker Bell) Disney-elokuvassa, joka keskittyy nimenomaan Helinään. Sisäpiirijuorun mukaan elokuva muistuttaa hittiä Maleficent - Pahatar, eli se kertoo tutun tarinan Peter Panista, mutta keskittyy sivuhahmon näkökulmaan.

Budjetti tulee olemaan pienempi kuin Maleficentilla, eli mukaan ei luultavasti ängetä satunnaisia joukkotaisteluja. Cinderella - Tuhkimon tarina menestyi hyvin sillä reseptillä.

Disneyn animoitu Helinä-keiju-sarja on tähän tietoon päättynyt, mutta näyteltyjä elokuvia on tulossa enemmänkin. Opimme marraskuussa, että tonnikeiju Melissa McCarthy näyttelee Helinää studion 20th Century Fox nimeämättömässä elokuvassa.

Helinä esiintyy myös tämän kesän Peter Pan -elokuvassa Pan, josta on vastuussa studio Warner Bros. Rooli ei tähän tietoon ole iso.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hannibalin kolmannel... Päivä pilalla: Super... >

Keskustelut (2 viestiä)

jpiodsffsdjpi

23.05.2015 klo 00.37 3 tykkää tästä

Jarin Taivas On Täällä, eikä edes sivulauseessa myönnä sitä. Ootko kerrankin selvänä?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.05.2015 klo 01.21 7 tykkää tästä

Uutisessa oli sivulause, mutta sensuroin sen. Väitin, että 40-vuotiaat ja varsinkaan 300-kiloiset henkilöt eivät vastaa V2.fi:n asiantuntijan käsitystä Helinästä. Google muistutti, että Reese on 39-vuotias ja omat Helinä-ehdokkaani sijoittuvat välille 22-34, joten en viitsinyt nipottaa. 29-vuotias Reese kelpaisi minulle mainiosti, joten pih, toivottavasti valaistus ja meikit ovat kohdillaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova