Tuorein sisältö

Disneyn perkeleellisimmästä tissifantasiasta täyspitkä elokuva

03.06.2015 klo 21.25 | Luettu: 5102 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos Disney tekee kahdeksan elokuvaa, jotka perustuvat vanhan animaatiomusikaalin Fantasia episodeihin, tarkoittaako tämä sitä, että yksi vanha Disney-animaatio on yhtä sisällökäs kuin kahdeksan uutta Disney-elokuvaa? Ei varsinaisesti. Täyspitkä Noidan oppipoika tuomittiin sisällöttömäksi vuonna 2010.

Yö autiolla vuorella (Night on Bald Mountain) on seuraava episodi, jonka pohjalta tehdään täyspitkä elokuva oikeilla näyttelijöillä. Hittiä Maleficent - Pahatar muistuttavan elokuvan kirjoittavat Matt Sazama ja Burk Sharpless, joiden yhteinen esikoinen oli Dracula Untold. "Burk" tarkoittaa "idioottia" ja "Sharpless" luultavasti jotakin "terävän" vastakohtaa, mutta ei nimi miestä pahenna.

Yö autiolla vuorella saa nimensä säveltäjä Modest Musorgskin musiikista, jota episodin aikana soitetaan. Episodi muistetaan myös Tšernobog-demonista, jota on usein kuvailtu Disneyn pelottavimmaksi hahmoksi. Slaavilaisen historian tuntijoiden ei siis kannata ihmetellä, miksi lapsen Disney Infinity -pussista putkahti mustan jumalan symboli, jolla voi antaa Helinä-keijulle lisää voimaa.

7:12.



Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lahjakas herra Riple... Muselta kaksi uutta ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.06.2015 klo 11.01 1 tykkää tästä

Tšernobog oli melko oikeasti pelottava lapsena.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova